Skip to content Skip to navigation
HATCHBACK
STATION WAGON
TIPO
HATCHBACK BESCHIKBAAR ALS:
TIPO
STATION WAGON BESCHIKBAAR ALS:
HATCHBACK
STATION WAGON
TIPO
HATCHBACK BESCHIKBAAR ALS:
TIPO
STATION WAGON BESCHIKBAAR ALS:

PREMIO PACKS

Maak je favoriete Tipo nog opwindender met tal van geweldige opties dankzij het Fiat Tipo Premio Pack. Kies het pack dat het best aansluit bij jouw levensstijl en geniet een voordeel tot 52%! De Premio Packs gelden voor de modellen Tipo City Life (Hatchback en Stationwagen), Tipo Life (Hatchback en Stationwagen) en Tipo Cross.

BETERE TECHNOLOGIE

Het nieuwe Fiat Tipo-gamma is uitgerust met ADAS-systemen die je helpen om veiliger te rijden en van elk moment aan boord te genieten.

INNOVATIEVE EN GEDURFDE KRACHT

De Fiat Tipo is beschikbaar in een uitgebreid motorengamma, geschikt voor dagelijks verkeer en avontuurlijke rijprestaties.  Maak je keuze uit twee dynamische dieselvarianten, een performante benzine, of de nagelnieuwe hybrideversie die een 1.5 liter-turbobenzine combineert met een 48V-elektromotor. 

HYBRID

Dankzij de nieuw ontwikkelde 1.5 liter T4 GSE, goed voor 130 pk, in combinatie met een 48V-elektromotor en een 12V-BSG-systeem (riemaangedreven startmotor en dynamo), biedt deze Fiat Tipo een innovatieve en gedurfde vorm van rijplezier. Benut de unieke voordelen van de elektrificatie van de Tipo: laden is niet nodig, krijg toegang tot verkeersluwe zones, geniet van fiscale vrijstellingen*, een lager brandstofverbruik en milieuvriendelijkere prestaties. De 15kW-elektromotor zorgt voor een vinnige acceleratie, een stiller start-/stopsysteem en soepelere schakelbewegingen, met dank ook aan de compleet nieuwe 7-trapsautomaat met dubbele ontkoppeling.

*Afhankelijk van het mobiliteitsbeleid van de stad in kwestie.

BENZINE

De responsieve en efficiënte 1.0 liter T3 GSE-turbobenzinemotor ontwikkelt 120 pk en is klaar voor een stevige dosis fun en avontuur. Hij voldoet aan de Euro 6d-emissienorm en laat u dankzij een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot zorgeloos genieten van elke rit.

DIESEL

Kies voor de 95 pk van de MultiJet 1.3 liter, of voor de 130 pk van de MultiJet 1.6 liter. Beide sportieve turbodiesels komen uit dezelfde familie van krachtige en efficiënte motoren en voldoen aan de Euro 6d (temp)-emissienorm.

Je nieuwe fiat in een klik

Je nieuwe Fiat is dichterbij dan je denkt: volg deze drie stappen en… stap in jouw nieuwe wagen.
ZOEK & VIND

ZOEK & VIND

onmiddellijk de wagen die je wenst. Kies uit het aanbod onmiddellijk leverbare wagens of configureer hem volgens jouw wensen.
RESERVEER ONLINE

RESERVEER ONLINE

jouw nieuwe Fiat
VOLTOOI

VOLTOOI

je aankoop bij de verdeler

(TIPO)RED

TIPO
GARMIN

De afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en indicatie en sommige afbeeldingen kunnen uitvoeringen, afwerkingen, accessoires en/of uitrustingen tonen die alleen op aanvraag en tegen betaling leverbaar zijn. De beschikbare kleuren kunnen om technische en/of constructie- en commerciële redenen afwijken en zijn mogelijk alleen leverbaar op voertuigen die op voorraad zijn.
(1) SEAQUAL® MARINE PLASTIC is een nieuwe, duurzame, volledig traceerbare grondstof gewonnen uit zwerfvuil afkomstig uit de zee. Dit materiaal is ontwikkeld binnen het kader van het SEAQUAL® INITIATIVE, een internationaal samenwerkingsverband van individuen, organisaties en bedrijven dat zich inzet voor schonere zeeën en oceanen. De bekledingsstof van de zittingen en de middenbanen van rugleuningen bestaat voor 25% uit garen op basis van SEAQUAL® MARINE PLASTIC en 75% uit gewoon polyestergaren.
* Deze afbeeldingen dienen enkel als indicatie. De optie met full LED-koplampen is momenteel niet beschikbaar. Full LED-koplampen zijn slechts beschikbaar op een gelimiteerd aantal voertuigen klaar voor snelle levering.