Skip to content Skip to navigation

De operationele huur, de mobiliteit van de toekomst

Kies voor uw nieuwe Fiat-leaseauto's voor operational lease van  Leasys en
profiteer van onze efficiënte fleetmanagementoplossingen

ONTDEK MEER

Met een Leasys huurcontract bent u ervan verzekerd dat uw vloot altijd van de juist bijstand geniet

Leasys biedt u zijn expertise inzake operationeel beheer voor uw vloot. U vindt bij ons ook consultants die steeds bereid zijn u gedetailleerde info te geven over uw huurproducten, de geldende belastingswetgeving en de nieuwste fleet-diensten.

Grote bedrijven

Voor het beheer van grote wagenparken heeft Leasys een schat aan expertise in huis, evenals op het gebied van speciale voertuigen. Dat maakt Leasys tot de perfecte partner voor grote bedrijven en organisaties die het beheer van hun wagenpark willen rationaliseren of outsourcen. Wij bieden onder andere:

Aanvullende diensten

Behalve het regelen van primaire zaken als belastingen en verzekeringen, kunt Leasys u ook een groot aantal andere onderdelen van uw wagenparkbeheer uit handen nemen. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar bent u ook verzekerd van een optimale inzetbaarheid van uw voertuigen en kunnen de gebruikers vertrouwen op een optimale technische staat van hun auto.

Onze producten

Fiat-500-Panda-Hybrid

Bent u een particulier?

Ontdek dan de Leasys-formules op uw maat.
LEES MEER

FAQ

Services

BEN IK HELEMAAL VRIJ IN DE KEUZE VAN DE AUTO?

Met een private lease-contract bent u geheel vrij in de keuze van uw auto en kunt u een uitrustingsniveau kiezen dat op uw persoonlijke behoeftes en voorkeuren aansluit. Ook de pakketten met aanvullende diensten kunt u geheel naar eigen voorkeur samenstellen.

WIE MAG EEN WAGEN MET EEN LANGETERMIJNHUURCONTRACT BESTUREN?

U kunt de leden van uw gezin in de auto laten rijden onder uw eigen verantwoordelijkheid. Als degene die het contract met Leasys ondertekent, blijft u echter te allen tijde rechtstreeks aansprakelijk. U dient erop toe te zien dat de bestuurder van de auto aan alle van kracht zijnde wettelijke voorwaarden voldoet en in het bezit is van schriftelijk toestemmingsbewijs van u als contracthouder.

HOE VIND IK DE DICHTSTBIJZIJNDE WERKPLAATS?

Op de Leasys-website en in de Leasys-app vindt u een zoekfunctie voor het vinden van de dichtstbijzijnde door Leasys erkende werkplaats.

WELKE ONDERHOUDSKOSTEN ZIJN NIET IN HET CONTRACT INBEGREPEN?

De volgende onderhoudskosten zijn niet in het contract inbegrepen en komen voor eigen rekening van de contracthouder: - Haal- en brengservice (Leasys vergoedt deze kosten alleen voor het terugkrijgen van de auto na diefstal en voor eventuele andere expliciet in het contract vermelde uitzonderingen). - Alle vloeistoffen die niet uitdrukkelijk door de fabrikant zijn aanbevolen. - Onderhoud aan alle optionele voorzieningen die niet in het contract zijn vermeld of waarvoor Leasys geen toestemming heeft gegeven.

BIJ WIE KAN IK TERECHT BIJ PROBLEMEN MET DE AUDIO-INSTALLATIE, HET NAVIGATIESYSTEEM OF EVENTUELE ANDERE OPTIES EN ACCESSOIRES?

In het geval van storingen aan of problemen met systemen, opties of accessoires die in het leveringscontract van de auto zijn opgenomen, kunt u uw auto naar elke door Leasys erkende werkplaats brengen.

WAT MOET IK DOEN ALS DE MOTOROLIE TUSSENTIJDS MOET WORDEN BIJGEVULD?

Hiervoor kunt u bij elke door Leasys erkende werkplaats terecht. De kosten worden betaald door Leasys.

WAT MOET IK DOEN BIJ TECHNISCHE PROBLEMEN OF PECH?

Bij technische problemen of pech onderweg kunt u contact opnemen met de Leasys-alarmcentrale via 0592 39 06 21 (of +31 592 39 06 21 vanuit het buitenland) of via de speciale functie hiervoor in de Leasys-app. De alarmcentrale regelt zo nodig het afslepen van uw auto naar de dichtstbijzijnde door Leasys erkende werkplaats. In geval het contract hierin voorziet, regelt de alarmcentrale ook een vervangende auto, terugkeer naar huis of voortzetting van de reis van alle inzittenden.

WAT MOET IK DOEN ALS IK EEN LEKKE BAND HEB EN HET ME ZELF NIET LUKT HET RESERVEWIEL TE MONTEREN?

In dit geval kunt u contact opnemen met de Leasys-alarmcentrale via 0592 39 06 21 (of +31 592 39 06 21 vanuit het buitenland) of via de speciale functie hiervoor in de Leasys-app. De alarmcentrale regelt zo nodig het afslepen van uw auto naar de dichtstbijzijnde bandenspecialist.

WAT MOET IK DOEN BIJ TECHNISCHE PROBLEMEN OF PECH?

In dit geval kunt u contact opnemen met de Leasys-alarmcentrale via 0592 39 06 21 (of +31 592 39 06 21 vanuit het buitenland) of via de speciale functie hiervoor in de Leasys-app. De alarmcentrale regelt het afslepen van uw auto naar de dichtstbijzijnde door Leasys erkende werkplaats of - indien mogelijk - inzet van een mobiele werkplaats voor reparatie ter plekke. In geval het contract hierin voorziet, regelt de alarmcentrale indien nodig een vervangende auto, terugkeer naar huis of voortzetting van de reis van alle inzittenden.

IS PRIVATE LEASE GOEDKOPER DAN KOPEN?

Private lease is een alternatieve financieringsoplossing die u verlost van de zorgen en de financiële onzekerheid die aan het bezit van een auto zijn verbonden. Met een vast maandbedrag betaalt u voor alle kosten, waarbij u profiteert van de aantrekkelijk tarieven die een grote speler op de leasemarkt bij bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen weet te bedingen.

MAG IK MET EEN LEASEAUTO NAAR HET BUITENLAND?

Met uw auto mag u naar alle landen reizen die staan vermeld op de zogenaamde groene kaart, het officiële, internationaal geaccepteerde verzekeringsbewijs. Het afleveringsbewijs geldt ook als toestemming van Leasys om de auto in het buitenland te gebruiken.

MAG IK EEN LEASEAUTO OOK BUITEN NEDERLAND GEBRUIKEN?

Ja, dat mag gewoon. U mag met uw auto naar alle landen reizen die staan vermeld op de zogenaamde groene kaart, het officiële, internationaal geaccepteerde verzekeringsbewijs. Het afleveringsbewijs is ook geldig als toestemming van Leasys om de auto in het buitenland te gebruiken.

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data