Skip to content Skip to navigation

BEREIK EN BATTERIJ OPLADEN

Bereik
Tot 320 km in gecombineerde modus en zelfs nog verder in stadsmodus. Ontdek het maximumbereik en de rijmodi van de nieuwe elektrische Fiat 500.
Door de YouTube Player te gebruiken, bent u als gebruiker van deze website onderworpen aan de algemene gebruiksvoorwaarden van YouTube.
eSolutions Charging
De oplossing om zorgeloos uw auto op te laden, thuis en onderweg.
• Oplaadvrijheid: Gebruik uw mobiel voor het beheren van uw Wallbox thuis, en met de oplaadpunten onderweg binnen ons netwerk.
• Oplaadgeschiedenis: krijg volledig inzicht in de details van uw oplaadsessies en betalingen
• Laadsessies: neem het heft in handen, zelfs op afstand!
Start of eindig een oplaadsessie via je mobiel, waar en wanneer u maar wilt.
ONTDEK MEER
EEN EXCLUSIEVE WALLBOX
De optionele easyWallbox is ontworpen om je persoonlijke oplaadpunt thuis te zijn. Met de “Plug & Play” technologie kun je zelf het oplaadpunt installeren en met de Bluetooth verbinding kun je de instellingen en de bedrijfsparameters controleren. De easyWallbox heeft een Dynamic Power Management (DPM) sensor om black-outs in huis te voorkomen en als je opwaardeert tot 7,4kW (met een professionele installatie), laadt de gloednieuwe 500 "la Prima" hatchback in minder dan 4 uur op*.
* Laadtijden 15-80% SoC.
CONNECTEREN EN LADEN

De EVBox Elvi Connected Wallbox is een geavanceerd oplaadsysteem voor thuis met afstandsdediening dat ook op een 3 fasen- verbinding werkt (tot 11 kW). Met de EVBox Elvi Connected Wallbox kan u oplaadbeurten starten en monitoren via Bluetooth, Wi-Fi en 4G/3G, weten wie de wallbox gebruikt, oplaadbeurten plannen om de kosten te optimaliseren en nog veel meer. De installatie wordt verzorgd door FCA, via een geselecteerd partner.

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data