Skip to content Skip to navigation

BEREIK EN BATTERIJ OPLADEN

Bereik
Tot 320 km in gecombineerde modus en zelfs nog verder in stadsmodus. Ontdek het maximumbereik en de rijmodi van de nieuwe elektrische Fiat 500.
E-solution charging
De oplossing om zorgeloos uw auto op te laden, thuis en onderweg.
• Oplaadvrijheid: Gebruik uw mobiel voor het beheren van uw Wallbox thuis, en met de oplaadpunten onderweg binnen ons netwerk.
• Oplaadgeschiedenis: krijg volledig inzicht in de details van uw oplaadsessies en betalingen
• Laadsessies: neem het heft in handen, zelfs op afstand!
Start of eindig een oplaadsessie via je mobiel, waar en wanneer u maar wilt.
ONTDEK MEER
EEN EXCLUSIEVE WALLBOX
De optionele easyWallbox werd exclusief voor FCA ontworpen zodat uw eigen persoonlijke oplaadpunt kan creëren thuis. Deze is voorzien van Plug & Play technologie zodat u geen professionele installatie om hem in te stellen en de werkingsparamters te controleren. De easyWallbox heft een Dynamic Power Management (DPM) sensor om stroomonderbrekingen thuis te voorkomen. Indien u opteert voor de 7kW- upgrade (met professionele installatie) kan u uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” in minder dan 4 uur* opladen
*oplaadtijden 15-80% batterijconditie.
CONNECTEREN EN LADEN

De EVBox Elvi Connected Wallbox is een geavanceerd oplaadsysteem voor thuis met afstandsdediening dat ook op een 3 fasen- verbinding werkt (tot 11 kW). Met de EVBox Elvi Connected Wallbox kan u oplaadbeurten starten en monitoren via Bluetooth, Wi-Fi en 4G/3G, weten wie de wallbox gebruikt, oplaadbeurten plannen om de kosten te optimaliseren en nog veel meer. De installatie wordt verzorgd door FCA, via een geselecteerd partner.