BEREIK EN BATTERIJ OPLADEN

Bereik
Tot 320 km in gecombineerde modus en zelfs nog verder in stadsmodus. Ontdek het maximumbereik en de rijmodi van de nieuwe elektrische Fiat 500.
Batterij herladen
U kan de nieuwe elektrische Fiat 500 zowel thuis als in meer dan 140.000 publieke laadpunten in Europa opladen.
My easy Charge
Met deze service kan u alle publieke laadpunten vinden en gebruiken. U krijgt toegang via een app of een kaart, die u kan aanvragen bij uw registratie.
My easyWallbox
Een controle-app voor de easyWallbox waarmee u via Bluetooth een oplaadbeurt opstart of uitstelt, uw oplaadhistoriek raadpleegt en uw wallbox configureert.
MEER WETEN

Batterij

Wat is de autonomie van de batterij*?

De nieuwe Fiat 500 is uitgerust met een 42 kWh batterij, goed voor 320km in WLTP-omstandigheden.
De gegevens over de autonomie van de elektrische motor zijn het resultaat van prehomologatietests en werden bepaald volgens de WLTP-testprocedures. Deze preliminaire waarden kunnen afwijken van de officiële goedgekeurde eindwaarden.

Voor welk type batterij hebben jullie gekozen?

We gebruiken een Lithium-Ion, Gen 3a; kathode NMC, anode Graphite.

Waar werden de batterijen in de auto gemonteerd?

Het batterij-pakket werd geïntegreerd in het chassis, onder de onderplaat van de auto, dus zonder enig gevolg voor de binnenruimte of de bagageruimte.

Hoe lang duurt de garantie op de batterij?

klantenvoorstel: we bieden de nieuwe Fiat 500-klant een garantie van 8 jaar of 160.000 km (de garantie verloopt bij het bereiken van de eerste van deze twee voorwaarden) met een SOH van 70%.

Heeft de auto een warmtepomp?

De auto is uitgerust met een hoogspanningsverwarming. Voor landen met koude weersomstandigheden kan de auto eveneens optioneel uitgerust worden met zetelverwarming vooraan, die instant warmtecomfort biedt en het gebruik van de hoogspanningsverwarming reduceert.
Cockpit-voorverwarming is eveneens beschikbaar, waardoor de wagen een comfortabele binnentemperatuur biedt wanneer hij aangekoppeld is, voor u ermee start.

Een app-dienst met betrekking tot het vinden van oplaadpunten?

Uiteraard! Een white label-app die rechtstreeks geïntegreerd wordt in de FIAT-app stelt u in staat om oplaadpunten te vinden, te boeken en te betalen. Er zal in Europa een beschikbaar netwerk zijn van meer dan 130.000 oplaadpunten.

Toont het navigatiesysteem ook oplaadpunten? Of routes met oplaadpunten?

Het navigatiesysteem toont de oplaadpunten en het is mogelijk om het dichtstbijzijnde oplaadpunt te vinden, in functie van het batterijverbruik en het soort route dat u volgt.

Wie produceert de batterij? En wie levert ze?

De batterij wordt geleverd door SAMSUNG.

Wat als de batterij na 1 jaar niet meer werkt?

De batterij heeft een garantieperiode van 8 jaar

Welk type plug is voorzien voor het oplaadpunt?

De nieuwe 500 «la Prima» is uitgerust met een Combo Plug (CCS2), met inbegrip van een type 2 connector die geschikt is voor zowel AC laden op openbare plaatsen als voor DC snelladen. De type 2 Plug is het meest gebruikte en voorkomende type en bovendien de standaard in Europa.

Hoe werkt de SHERPA-mode?

De Sherpa-mode kan op elk moment worden ingeschakeld om de restcapaciteit te optimaliseren. In die mode, wordt het energieverbruik beheerd door de snelheid, de versnelling, HVAC en andere functies te controleren met de bedoeling de capaciteit te maximaliseren.

Ga naar vragen en antwoorden