Skip to content Skip to navigation

Duurzaamheid is nog nooit zo belonend geweest

Rijd met uw nieuwe Fiat 500 en verzamel KIRI Munten.

Rijd met uw Nieuwe Fiat 500 elektrisch en verzamel FIAT e.Coins

De Nieuwe Fiat 500 elektrisch: hoe meer u ermee rijdt, hoe meer u krijgt. Rijd elektrisch en verdien FIAT e.Coins met dit innovatieve Fiat-aanbod.
KIRI, de eerste milieuvriendelijke digitale munt.

FIAT e.Coins, de eerste milieuvriendelijke digitale munt

De Nieuwe Fiat 500 elektrisch beloont uw rijstijl dankzij KIRI. FIAT e.Coins is de eerste milieuvriendelijke digitale munt. Het is het symbool van een wereld die verandert en waarin het besturen van de toekomst betekent dat u zichzelf het heden schenkt.
Eco-friendly driving rewards you
Duurzaam en elektrisch rijden beloont u

Hoe meer kilometers u rijdt met de Nieuwe Fiat 500 elektrisch, hoe meer KIRI-munten u kunt verzamelen. Dankzij de FIAT-app kunt u controleren hoeveel munten er in uw digitale wallet zitten, toegang krijgen tot het KIRI-portaal en uw FIAT e.Coins onmiddellijk gebruiken. Een exclusief aanbod van milieuvriendelijke producten en mogelijkheden wacht op u. Ontdek alle opties die we voor u hebben ontworpen om uw duurzame keuze elke dag te belonen! (*).


*Dit initiatief geldt alleen in de belangrijkste Europese landen voor nieuwe Fiat 500 elektrische -voertuigen die zijn uitgerust met het nieuwe infotainmentsysteem Uconnect 5 en Uconnect Box met connected services. Het prijzenprogramma wordt gepromoot door KIRI. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het reglement dat op de website is gepubliceerd: www.kirimarket.com

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data