DE TOEKOMST BESTUREN, LOONT VANDAAG AL.

Rijd met uw nieuwe Fiat 500 en verzamel KIRI Munten.

Rijd met uw nieuwe Fiat 500 en verzamel KIRI Munten.

De nieuwe Fiat 500: hoe meer u ermee rijdt, hoe meer u krijgt. Rijd elektrisch en verdien KIRI Munten met dit innovatieve Fiat-aanbod.
KIRI, de eerste milieuvriendelijke digitale munt.

KIRI, de eerste milieuvriendelijke digitale munt.

De nieuwe Fiat 500 beloont uw rijstijl dankzij KIRI.
KIRI is de eerste milieuvriendelijke digitale munt. Het is het symbool van een wereld die verandert en waarin het besturen van de toekomst betekent dat u zichzelf het heden schenkt.
Eco-friendly driving rewards you
Milieuvriendelijk en elektrisch rijden loont!
Hoe meer kilometers u rijdt met de nieuwe Fiat 500, hoe meer KIRI-Munten u kunt verzamelen. Dankzij de Fiat-app kunt u uw digitale portemonnee raadplegen, toegang krijgen tot het KIRI-portaal en uw KIRI-munten onmiddellijk omruilen. Een exclusief assortiment van milieuvriendelijke mode- en designproducten wacht op u. U kunt jaarlijks tot een waarde van € 150,- munten omruilen. De bestuurders met de meest duurzame rijstijl krijgen ook toegang tot een extra prijs van € 100 – die ze kunnen uitgeven bij Amazon, Apple, Netflix, Spotify of Zalando(*).
*Dit initiatief is alleen geldig in de grote Europese landen voor geconnecteerde nieuwe elektrische Fiat 500-wagens, uitgerust met het nieuwe Uconnect 5 infotainmentsysteem en de Uconnect Box met geconnecteerde diensten. Het prijzensysteem wordt gepromoot door KIRI. Voor meer informatie verwijzen wij naar het reglement gepubliceerd op de website: www.kirimarket.com