Skip to content Skip to navigation

PREMIES EN VOORDELEN

FIAT GOe LIVE

Ontdek alle voordelen van een elektrische wagen met de FIAT GOe LIVE app, die het rijgedrag van gelijk welke wagen registreert en vergelijkt met de nieuwe Fiat 500. Schat de kost in van elke verplaatsing en ontdek de totale besparing die u realiseert met de nieuwe Fiat 500.

Ontdek de subsidies

Voer je postcode in en ontdek de informatie over de nationale en/of lokale subsidies waar je van kan genieten als particulier bij aankoop van een volledig elektrische passagierswagen.
Postcode
Postcode aanpassen
U ZOU KUNNEN ONTVANGEN TOT*
uw lokale voordelen
Unfortunately there aren't any available incentives* for this postcode.
* Het doel van deze calculator is een indicatieve schatting te geven van de mogelijke subsidies/belastingvoordelen verbonden aan de aankoop van een elektrische wagen door een particulier. De getoonde waarde door de calculator is de som van de subsidies/belastingvoordelen voorzien in de nationale wetgeving en/of lokale regelgeving verbonden aan de ingevoerde postcode. Gelieve steeds de waarde, beschikbaarheid en de vereiste voorwaarden van de subsidies/belastingvoordelen na te gaan op de officiële websites van de bevoegde instanties. Noteer dat de verzamelde info van de calculator maandelijks wordt bijgewerkt. De precieze waarde van de subsidies/belastingvoordelen zal bij de gekozen verdeler beschikbaar zijn op het moment van de bestelling. Lokale subsidies zijn beschikbaar op aanvraag van de klant.
Premies
Er bestaan veel nationale en lokale premies voor de aankoop van een volledig elektrische wagen. Ontdek alle voordelen van elektrisch rijden.
Door de YouTube Player te gebruiken, bent u als gebruiker van deze website onderworpen aan de algemene gebruiksvoorwaarden van YouTube.
De simulator geeft enkel een louter indicatieve schatting van de potentieel mogelijke besparingen als gevolg van een keuze voor een Fiat 500, in vergelijking met de huidige standaardwagen met een verbrandingsmotor van de gebruiker. De bekomen schatting is in geen geval een garantie voor de echte feitelijke besparingen. De homologatiewaarden van het elektrisch energieverbruik van de Fiat 500 vermeld in de simulator zijn gesteund op de WLTP-cyclus. Deze waarden worden gebruikt om een vergelijking te kunnen maken met de gegevens van verschillende wagens en kunnen niet representatief zijn voor feitelijke energiebesparingswaarden, die afhangen van meerdere factoren zoals rijstijl, type weg, het weer, de staat van de weg, de staat, de gebruikspatronen en de uitrusting van de wagen, enz. Gebruikers voeren onafhankelijk gegevens in over het aantal kilometers, het type weg en energiekost en Stellantis neemt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. De schatting van de simulator van de besparingen kan verschillen, soms zelfs gevoelig, in functie van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld rijstijl en omstandigheden, type weg, weersomstandigheden, airco van het passagierscompartiment, staat van het voertuig, laadniveau en leeftijd van de batterij, enz. Vandaar dat Stellantis geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor de accuraatheid en de betrouwbaarheid van de schatting van de potentiële besparingen die berekend worden met de simulator. De simulator gaat uit van een jaar van 350 dagen waarvan 250 weekdagen en 100 weekenddagen en gaat ook uit van 15 dagen van niet-gebruik van het voertuig. Stellantis is niet verantwoordelijk voor enige beslissing tot de aankoop van een elektrische Fiat 5oo door gebruikers, gesteund op het resultaat verstrekt door de simulator. Stellantis is evenmin verantwoordelijk voor enige informatie over de elektrische Fiat 5oo verstrekt door de simulator.
Bereken uw besparing
Uw reisweg
Weekdag
Weekdag
40
Gelieve het vaakst gebruikte type weg te selecteren
Stad Gemengd
Weekend
Weekdag
"100"
Gelieve het vaakst gebruikte type weg te selecteren
Stad Gemengd
Uw kosten
Brandstofkost
1.6
Brandstofefficiëntie
6
De nieuwe FIAT 500 "la Prima" kost
Elektriciteitskost
0.2
UW BESPARING
Geschatte besparing over 4 jaar
0
0
KM/ 0
Verwachte herlaadbeurten per week
0%
Stadsreglementen
Er zijn veel minder beperkingen voor elektrische wagens om in stadscentra rond te rijden: ontdek hoe elektrisch rijden uw dagelijks leven zal veranderen.
Door de YouTube Player te gebruiken, bent u als gebruiker van deze website onderworpen aan de algemene gebruiksvoorwaarden van YouTube.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data