Tipo 5 Deurs More.
Zeker dat je wilt uitstappen?

U wenst dit model in detail te ontdekken?

Tipo 5-deurs – De compacte hatchback van Fiat

Nieuwe Tipo Sport. Een sportieve inborst.

Neem geen genoegen met minder. Vraag om nog meer sportiviteit, nog meer karakter, nog meer agressie. De nieuwe Tipo Sport biedt u dit alles en nog veel meer!

Meer informatie

De nieuwe Tipo Street. Verover de weg in stijl.


Een nieuwe look. Agressiever, stedelijker. Ontworpen om het stads- en straatleven tot een heel nieuwe ervaring te maken. Klaar om u van de massa te onderscheiden?

Meer informatie

Nieuwe Tipo Mirror: voor wie altijd meer wil, ook qua technologie.


Alle comfortuitrusting van de Tipo in combinatie met de futuristische stijl en de technologieën van de nieuwste generatie voor de Mirror-familie. Verbind uw smartphone en beheer uw apps op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier met het Uconnect™ 7” HD LIVE-scherm en blijf steeds verbonden met uw wagen via de Mopar® Connect-services.

Meer informatie
Fiat Tipo S-Design

De nieuwe Tipo S-Design: strak in het pak

Een nieuwe, sportieve, dynamische look: stijl en functionaliteit gaan naadloos in elkaar over, emotie bekroont inhoud. Rijden wordt nooit meer hetzelfde.
Meer weten

Wilt u meer weten?

Boordtechnologie

Fiat Tipo hatchback - radio met Bluetooth®.

Uconnect-systeem: praktisch voor u, nuttig voor allen

Neem plaats in de Tipo 5-deurs en ontdek een rijke technologie die ontworpen is voor uw rijplezier. Met het Uconnect LIVE-systeem met 7͛͛ HD-Scherm kunt u uw telefoon aansluiten via Bluetooth® of AUX- of USB-poorten, van uw persoonlijke muziekcollectie genieten, muziek beluisteren op Deezer, de actualiteit volgen met Reuters of uw Facebook en Twitter account raadplegen.
Dit alles in enkele klikken. Of via eenvoudige stemcommando's, als u dat verkiest.
Fiat Tipo hatchback - Uconnect™ NAV-systeem

Navigatie met TomTom LIVE-diensten

Als u de weg niet kent, kunt zich laten bijstaan door de Tipo 5-deurs. Aan de hand van zijn Uconnect LIVE NAV-systeem met 7" HD-scherm kunt u TomTom 3D-kaarten gebruiken, gratis verkeersnieuws van TMC raadplegen of de snelste route berekenen om uw bestemming te bereiken met behulp van TomTom Traffic en de IQ Routes-technologie. Dat alles in enkele klikken, zoals op uw eigen tablet.
Tipo hatchback - functies eco:Drive en my:Car

Fiat Tipo 5-deurs, verantwoordelijk!

De Fiat Tipo 5-deurs is niet alleen mooi en comfortabel, maar hij respecteert ook het milieu. U zult het snel leuk vinden om te proberen brandstof te besparen en uw uitstoot te verlagen met de applicatie eco:Drive, die uw rijstijl analyseert en u helpt om hem te verbeteren. En als u vergeten bent waar uw auto geparkeerd is, hoeft u niet langer te zoeken en kunt u de applicatie my:Car activeren, die hem in enkele seconden terugvindt.
Fiat Tipo hatchback - achteruitrijcamera.

Twee ogen om vooruit te zien, een derde om uw achterkant te bewaken

Met de Tipo 5-deurs wordt parkeren kinderspel, dankzij de geïntegreerde achteruitrijcamera van het Uconnect™-systeem. We hadden toch gezegd dat er niet veel nodig is om veel te verkrijgen met de Fiat Tipo...

Promoties