Fiat 500 – De steeds originelere kleine stadsauto

Fiat 500 – De steeds originelere kleine stadsauto

Het emblematische icoon Kleed uw Fiat 500 aan volgens uw stijl en maak uw keuze uit een garderobe die geïnspireerd is op tartan- of camouflagemotieven.

500-anniversario

Fiat 500 Anniversario: Happy anniversario!

Op 4 juli 1957 werd de iconische Fiat 500 geboren. Deze verjaardag wordt gevierd met de 500 Anniversario, een speciale serie geïnspireerd door zijn rijke verleden maar met de technologie van nu. Op die manier brengt Fiat een eerbetoon aan de kleine stadswagen van weleer. Laat u verleiden door de exclusieve kleuren Verde Riviera en Arancio Sicilia alsook door zijn typische dolce vita retro-details.

Ik ontdek hem nu!

Ingebouwde technologie

De radio/multimediatechnologie van de Fiat 500

Geïntegreerde Radio Uconnect™

Uw ritten worden nog aangenamer met uw favoriete nummers op de achtergrond: in de Fiat 500 vindt u de Radio Uconnect, een eenvoudig en compleet audiosysteem met radio AM/FM, USB/AUX-poorten en bedieningen aan het stuur. Er rest u niets anders dan uw apparaten aan te sluiten om te kunnen luisteren naar de muziek die u leuk vindt, zoals u dat wilt.
Beats Audiotechnologie van Fiat 500

Hi-Fi Beats Audiosysteem

Bent u veeleisend op het vlak van muziek? Muziekliefhebbers kunnen als optie kiezen voor het Hi-Fi Beats Audiosysteem met acht kanalen en DSP-versterker, zes luidsprekers en een subwoofer met een totaal vermogen van 440 W.
Infotainmenttechnologie van de  Fiat 500

Infotainment van Fiat 500

Is een radio niet genoeg? Het systeem Uconnect biedt u een hele waaier aan extra’s en stelt heel wat verschillende oplossingen voor aan boord van de Fiat 500. Verwen uzelf en voeg alles wat u leuk vindt toe aan uw Radio Uconnect. U kunt uw auto uitrusten met een aanraakscherm van 5 of 7 inch en kennismaken met alle LIVE-functies waaronder TuneIn, Deezer, Reuters, Twitter, Facebook, my:car en eco:Drive. Wilt echt alles, kies dan voor Uconnect 7" HD Nav LIVE en geniet tijdens uw trajecten van een eersteklas Tom-Tom-navigatiesysteem.
Het systeem Uconnect™ van Fiat 500: sociale netwerken

Online terwijl u rijdt

Ga naar uw Facebook- en Twitterprofiel, kies uit 35 miljoen nummers op Deezer en 100 000 radiozenders op TuneIn, blijf op de hoogte van het laatste nieuws dankzij Reuters, vindt uw wagen terug daar waar u hem parkeerde dankzij my:Car of volg uw brandstofverbruik op met eco:Drive. Nooit meer offline.
Navigatiesysteem TomTom van Fiat 500

Uconnect™ Radio Nav LIVE

Geen enkel traject is een probleem voor de Fiat 500: kiest u voor Uconnect Radio Nav LIVE, dan krijgt u ook de eersteklas navigatieoptie van het infotainmentsysteem UconnectTM met 2,5D-kaarten van TomTom en alle TomTom LIVE-diensten, zoals verkeersinformatie in real time, weersverwachtingen en een dienst met Points of Interest. Een echte stadsauto voor in de stad. Klaar om te vertrekken?
De technologie eco:Drive van Fiat 500

Systeem eco:Drive

Fiat 500 beantwoordt deze vraag voor u dankzij eco:Drive, een app die u helpt om de CO2-uitstoot te verminderen door u in real time informatie te geven over uw rijstijl en ook tips om deze te verbeteren. De ideale technologie voor een economische en verantwoorde rijstijl

Promoties