Fiat 500 – De steeds originelere kleine stadsauto

Fiat 500 – De steeds originelere kleine stadsauto

Wilt u dit model in detail ontdekken?

Een icoon van wereldformaat! Personaliseer uw Fiat 500 door een keuze te maken uit het rijke scala aan koetswerkkleuren en interieurs.

De Nieuwe 500 120TH


Stap in de Fiat 500 120TH en beleef de stad met een nieuw ritme. De iconische 500 krijgt een nog exclusiever karakter, dankzij de nieuwe tweekleurige afwerking Tuxedo en de complete Apple®-ervaring: tot zes maanden Apple Music® zonder reclame.

Meer informatie
Fiat 500 Collezione: unique style details.

Fiat 500 Collezione

Een nieuw seizoen, een nieuwe outfit. Omdat mode voorbij gaat, maar stijl blijft.
Maak kennis met de nieuwe 500 Collezione, geïnspireerd door herfstkleuren. Een perfecte mix van stijl en persoonlijkheid, dankzij geraffineerde details zoals de nieuwe “Bicolore Brunello”-uitvoering en de exclusieve 16" lichtmetalen velgen met koperkleurige afwerking.
Meer informatie

Wilt u meer weten?

Infotainment

Apple CarPlay Fiat 500

Uconnect™ Link: Apple CarPlay

De nieuwe 500 werkt met Apple CarPlay.
Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om achter het stuur uw iPhone te gebruiken. Aangezien de hoofdfuncties en voornaamste apps specifiek zijn aangepast op het scherm van uw 500 , kunt u navigatie-informatie raadplegen, bellen, sms-berichten verzenden en ontvangen, muziek beluisteren zonder uw aandacht af te wenden van de weg.
Om de hoofdfuncties van uw smartphone te bedienen, kunt u de spraakcommando’s gebruiken dankzij Siri, of het aanraakscherm en de bedieningstoetsen aan het stuur gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.   
Fiat 500 Android Auto™

Uconnect™ Link: Android Auto™

De nieuwe 500 is compatibel met Android Auto™.
Android Auto™ vereenvoudigt de toegang tot uw content en apps terwijl u rijdt en dat zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. De gebruiksvriendelijke interface geeft uw apps op het scherm van uw 500 weer. Met Google Maps krijgt u in real time verkeersinformatie en nog veel meer, en dankzij de beste handenvrije technologie kunt u bellen en sms'jes versturen en ontvangen zonder uw handen van het stuur te moeten nemen.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Android Auto later beschikbaar. Google Play en andere handelsmerken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
Fiat 500 - multimedia radiotechnologie

Uconnect™ Radio LIVE

De reis is leuker met Uconnect Radio LIVE. Log in op uw Twitter-profiel en blijf in contact met uw vrienden op Facebook | Check In.
Raadpleeg het laatste nieuwe van Reuters, vind uw wagen terug met my:Car en controleer uw verbruik met eco:Drive. Luister naar 43 miljoen nummers via Deezer en 100.000 radiozenders via TuneIn, dankzij een eenvoudig maar volledig soundsysteem met USB-/AUX-poorten en stuurwielbediening.
Fiat 500 - multimedia radiotechnologie

BeatsAudio

Voor muziekfans is er optioneel het 8-kanaals Beats Audio-hifisysteem met DSP-versterker, 6 luidsprekers en subwoofer voor een totaalvermogen van 440 W.
De BeatsAudio-technologie is geïnspireerd op Dr. Dre en Jimmy Iovine. Dankzij een voorzichtige mix van kunst en wetenschap, zal de muziek van de beste artiesten ter wereld nooit meer hetzelfde klinken. Op basis van studio-ervaring werd het geluidsoptimalisatieproces dat Beats zo uniek maakt, geperfectioneerd.
Navigatiesysteem TomTom van Fiat 500

Uconnect™ Radio Nav LIVE

Geen enkel traject is een problem voor de Fiat 500: kiest u voor Uconnect Radio Nav LIVE, dan krijgt u ook de eersteklas navigatieoptie van het infotainmentsysteem Uconnect met 2,5D-kaarten van TomTom en alle TomTom LIVE-diensten, zoals real time verkeersinformatie, weersverwachtingen en een dienst met Points of Interest. Deze stadsauto brengt je overal. Klaar om te vertrekken?
Fiat 500 - ecodrive-technologie

Laat u leiden door uw gevoel

Fiat 500 maakt het leven makkelijker: daarom heeft hij eco:Drive™, de app die u helpt CO2-emissies te verminderen door in real time tips te geven. Die tips zijn gebaseerd op de analyse van uw wegprestaties.De Uconnect™ LIVE-app uploadt deze waarden op het einde van de reis op uw profiel, zodat u de opgeslagen gegevens niet enkel aan boord, maar ook op uw smartphone en pc kunt raadplegen.

Packs

Fiat 500 Android Auto™

Pack Style

Het geheim van stijl zit hem in de aandacht voor detail. Het Style Pack is dat vleugje klasse dat de stijl van uw 500 nog extra benadrukt. Onderscheid u van de massa en zorg dat alle ogen op u gericht zijn!

 • Getinte achterruiten
 • 500-logo op de zijprofielen
 • Chroomafwerking op de motorkap
Fiat 500 - multimedia radiotechnologie

Uconnect™ Link Pack

De meest geavanceerde technologie om een unieke atmosfeer te creëren in uw 500.
Het vermogen om geluid en connectiviteit te definiëren met een simpele aanraking zijn de extra ingrediënten van elke rit.

 • Uconnect 7” HD LIVE
 • Navigatie systeem
 • Vooraf ingesteld voor Apple CarPlay
 • 7” touchscreen
 • Compatibel met Android Auto
 • DAB U-Connect Link
 • 2 extra luidsprekers
Fiat 500 - ecodrive-technologie

NAV & DAB Uconnect™ Link Pack

U kunt verdwalen in uw muziek, maar u raakt nooit de weg kwijt: met het NAV-systeem rijdt u altijd recht naar uw bestemming, dankzij de kaarten en aanwijzingen op het radioscherm. En dat zonder dat u de muziek - uw reisgezel - hoeft af te zetten.

 • Uconnect™ 7’’ HD NAV LIVE en DAB
 • Vooraf ingesteld voor Apple CarPlay
 • Compatibel met Android Auto
 • 2 extra luidsprekers

Pack Smartphone bescherming

 • Compatibel met Apple CarPlay and Android Auto
 • 7” TFT touchscreen

Promoties