Fiat 500 – De steeds originelere kleine stadsauto

Fiat 500 – De steeds originelere kleine stadsauto

Wenst u dit model in detail te bekijken?

Het emblematische icoon Kleed uw Fiat 500 aan volgens uw stijl en maak uw keuze uit een garderobe die geïnspireerd is op tartan- of camouflagemotieven.

Ingebouwde technologie

De radio/multimediatechnologie van de Fiat 500

Geïntegreerde Radio Uconnect™

Uw ritten worden nog aangenamer met uw favoriete nummers op de achtergrond: in de Fiat 500 vindt u de Radio Uconnect, een eenvoudig en compleet audiosysteem met radio AM/FM, USB/AUX-poorten en bedieningen aan het stuur. Er rest u niets anders dan uw apparaten aan te sluiten om te kunnen luisteren naar de muziek die u leuk vindt, zoals u dat wilt.
Beats Audiotechnologie van Fiat 500

Hi-Fi Beats Audiosysteem

Bent u veeleisend op het vlak van muziek? Muziekliefhebbers kunnen als optie kiezen voor het Hi-Fi Beats Audiosysteem met acht kanalen en DSP-versterker, zes luidsprekers en een subwoofer met een totaal vermogen van 440 W.
Infotainmenttechnologie van de  Fiat 500

Infotainment van Fiat 500

Is een radio niet genoeg? Het systeem Uconnect biedt u een hele waaier aan extra’s en stelt heel wat verschillende oplossingen voor aan boord van de Fiat 500. Verwen uzelf en voeg alles wat u leuk vindt toe aan uw Radio Uconnect. U kunt uw auto uitrusten met een aanraakscherm van 5 of 7 inch en kennismaken met alle LIVE-functies waaronder TuneIn, Deezer, Reuters, Twitter, Facebook, my:car en eco:Drive. Wilt echt alles, kies dan voor Uconnect 7" HD Nav LIVE en geniet tijdens uw trajecten van een eersteklas Tom-Tom-navigatiesysteem.
Het systeem Uconnect™ van Fiat 500: sociale netwerken

Online terwijl u rijdt

Ga naar uw Facebook- en Twitterprofiel, kies uit 35 miljoen nummers op Deezer en 100 000 radiozenders op TuneIn, blijf op de hoogte van het laatste nieuws dankzij Reuters, vindt uw wagen terug daar waar u hem parkeerde dankzij my:Car of volg uw brandstofverbruik op met eco:Drive. Nooit meer offline.
Navigatiesysteem TomTom van Fiat 500

Uconnect™ Radio Nav LIVE

Geen enkel traject is een probleem voor de Fiat 500: kiest u voor Uconnect Radio Nav LIVE, dan krijgt u ook de eersteklas navigatieoptie van het infotainmentsysteem UconnectTM met 2,5D-kaarten van TomTom en alle TomTom LIVE-diensten, zoals verkeersinformatie in real time, weersverwachtingen en een dienst met Points of Interest. Een echte stadsauto voor in de stad. Klaar om te vertrekken?
De technologie eco:Drive van Fiat 500

Systeem eco:Drive

Fiat 500 beantwoordt deze vraag voor u dankzij eco:Drive, een app die u helpt om de CO2-uitstoot te verminderen door u in real time informatie te geven over uw rijstijl en ook tips om deze te verbeteren. De ideale technologie voor een economische en verantwoorde rijstijl

Promoties