Skip to content Skip to navigation
  INSPI(RED) BY HUMAN NATURE

  WE T(RED)EN SAMEN OP VOOR DE MENSHEID

  (RED) en Fiat: een uniek partnerschap waarbij elke aankoop van een model uit de (Fiat)RED-familie bijdraagt tot de bestrijding van gezondheids-noodtoestanden en meer bepaald pandemieën. Zo wordt deze serie de meest ethische en relevante ooit. (RED) is een organisatie die wereldwijde gezondheidscrisissen bestrijdt, zoals AIDS en COVID-19. Elke aankoop van een (RED)-product omvat een donatie aan The Global Fund, dat een hele  reeks preventie-, behandelings-, advies-, test-, onderwijs- en zorgdiensten voor de meest noodlijdende gemeenschappen steunt. We zijn dan ook trots om aan deze goede zaak te kunnen bijdragen door de (FIAT)RED-familie in het leven te roepen. Zo kan ook jij ten volle deel uitmaken van de (RED)-beweging.

  FIAT, JEEP en RAM hebben er zich via de samenwerking met (RED) toe verbonden om tussen 2021 en 2023 minstens 4 miljoen dollar te schenken aan het Global Fund om gezondheidsproblemen als COVID-19 en AIDS te bestrijden. Elke (Fiat)RED is een (RED) product en maakt deel uit van deze verbintenis.
  A TIPO TO TAKE ON ADVENTURE

  RIJ BETER, HAAL ALLES UIT HET LEVEN

  Dit is de Tipo Garmin: een speciale reeks voor wie alles uit het leven wil halen. De Tipo, gemaakt om mensen te verbinden en te ontroeren, werkt nu samen met Garmin, een marktleider in GPS-navigatie en wearable technologie. De Tipo Garmin combineert design met een gezonde levensstijl dankzij de Venu® SQ smartwatch die iedereen motiveert om te blijven bewegen.

  De slimme oplossingen van Garmin en de iconische stijl van Fiat brengen je dichter bij je auto, de natuur en je passies.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data