Skip to content Skip to navigation

Elektrische Mobiliteit

Welkom op de Fiat-hub, gewijd aan de elektrische mobiliteit.
Ontdek wat ‘elektrisch rijden’ inhoudt, lees al uw twijfels weg en kom alles te weten over de hieraan verbonden voordelen en premies.

De nieuwe Fiat 500 “la Prima”

Het icoon dat sinds 1957 voor verandering staat, is nu klaar om u het volgende decennium binnen te rijden met enkele unieke kenmerken.
Ontdek meer
Duurzaamheid is nog nooit zo belonend geweest

De Nieuwe Fiat 500 elektrisch is de eerste wagen die uw rijstijl beloont dankzij KIRI. Hoe meer kilometers u rijdt, hoe meer FIAT e.Coins u verzamelt in uw digitale wallet en… hoe meer duurzame producten en accessoires u kunt kopen in de KIRI-webshop.

Bereik en batterij opladen

Hoe ver kan ik ermee rijden? Na hoeveel kilometers moet ik mijn elektrische wagen herladen? Waar vind ik een oplaadpunt? Het antwoord op deze vragen vindt u op onze specifieke pagina.
Ontdek meer

Premies en voordelen

Van aankooppremies tot sloopregelingen over de besparingen voor eigenaars zoals belastingen en parkeerkortingen. Ontdek alle voordelen en financiële premies voor elektrische wagens in uw regio.
Ontdek meer

Elektrisch rijden en onderhoud

Superieure kenmerken en de nieuwste technologie zijn de kernelementen van elektrische wagens. Zo veranderen ze ons idee van mobiliteit.
Ontdek de voordelen van elektrisch rijden en het onderhoud van een elektrische wagen.
Ontdek meer
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data