Skip to content Skip to navigation

  Voor een leuke rit

  INFOTAINMENT

  Op Fiat Tipo Hatchback en Station Wagon blinkt de technologie uit. De 7” touchscreen radio laat je van muziek genieten en gebruik maken van navigatie en de connectie van je toestellen op een gebruiksvriendelijke en duidelijke manier. Het Uconnect™ 5 systeem met 10‘’ touchscreen is als optie leverbaar. 

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Sluit je iPhone aan op de Uconnect™ 7” of 10” display en gebruik draadloos Apple CarPlay met Siri stembesturing of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay is de slimmere, veilige manier om je iPhone te gebruiken in je wagen. Je krijgt aanwijzingen, kan telefoneren, boodschappen ontvangen en versturen, en luisteren naar Apple Music, audiobooks of podcasts terwijl je je aandacht op de weg houdt.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merken van Apple inc.

  Klik hier om te zien welke toestellen compatibel zijn.
  https://www.apple.com/ios/carplay/

  WIRELESS ANDROID AUTO™ 

  Fiat Tipo Hatchback en Station Wagon is ook compatibel met Android Auto™. Zodra je smartphone verbonden is met de wagen, toont de gebruiksvriendelijke interface je apps op het Uconnect™ 7" of 10” display. Je kan je muziek en je contacten beheren, en met Google Maps kan je kaarten bekijken en real time verkeersinfo ophalen op het touch-screen zonder je veiligheid te beperken.

  Google, Google Play, Android Auto and Waze are trademarks of Google LLC.

  Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten.
  https://www.android.com/intl/nl_be/auto/

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data