Skip to content Skip to navigation

ELEKTRISCHE MOBILITEITSAPPS

FIAT GOe LIVE

Ontdek alle voordelen van een elektrische wagen met de FIAT GOe LIVE app, die het rijgedrag van gelijk welke wagen registreert en vergelijkt met de nieuwe Fiat 500. Schat de kost in van elke verplaatsing en ontdek de totale besparing die u realiseert met de nieuwe Fiat 500.

De FIAT-app
De Fiat-app en de nieuwe Fiat 500 zijn onlosmakelijk verbonden, want met de app kunt u de belangrijkste functies van uw wagen op elk moment volgen en beheren.
Vanuit de FIAT-app kunt u ook al uw oplaad-diensten beheren vermits u toegang krijgt tot de My easy Charge- en My easyWallbox-apps. En dankzij de integratie van KIRI kunt u ook in realtime zien hoeveel KIRI-munten u hebt verzameld door met de nieuwe Fiat 500 te rijden en toegang krijgen tot het KIRI-portaal om uw beloning meteen uit te geven aan een ruime keuze van duurzame producten
eSolutions Charging
De oplossing om zorgeloos uw auto op te laden, thuis en onderweg.
• Oplaadvrijheid: Gebruik uw mobiel voor het beheren van uw Wallbox thuis, en met de oplaadpunten onderweg binnen ons netwerk.
• Oplaadgeschiedenis: krijg volledig inzicht in de details van uw oplaadsessies en betalingen
• Laadsessies: neem het heft in handen, zelfs op afstand!
Start of eindig een oplaadsessie via uw mobiel, waar en wanneer u maar wilt.
ONTDEK MEER
Fiat Link & Drive
Ontdek het gemak van het gebruik van de Fiat Link & Drive app, beschikbaar voor de nieuwe 500 en geniet een geheel nieuwe rijervaring met je smart devices. Je favoriete muziek, je routes en alle andere functies die je belangrijk vindt zo bij de hand.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data