ELEKTRISCHE MOBILITEITSAPPS

FIAT GOe LIVE

Ontdek alle voordelen van een elektrische wagen met de FIAT GOe LIVE app, die het rijgedrag van gelijk welke wagen registreert en vergelijkt met de nieuwe Fiat 500. Schat de kost in van elke verplaatsing en ontdek de totale besparing die u realiseert met de nieuwe Fiat 500.

FIAT app
De FIAT-app is een echte partner van de nieuwe Fiat 500. Hij is altijd verbonden met de wagen en stelt de eigenaar in staat om veel functies van de auto te monitoren en te beheren.
My easy Charge
Met deze service kan u alle publieke laadpunten vinden en gebruiken. U krijgt toegang via een app of een kaart, die u kan aanvragen bij uw registratie.
My easyWallbox
Een controle-app voor de easyWallbox waarmee u via Bluetooth een herlaadbeurt opstart of uitstelt, uw herlaadhistoriek raadpleegt en uw wallbox configureert.
My Dream Garage

Voor klanten die een nieuwe Fiat 500 aankopen, is dit een unieke en bijzonder innovatieve mobiliteitsoplossing die uw nieuwe Fiat 500 helemaal ‘af’ maakt. Eenmaal u intekent op deze dienst krijgt u toegang tot alle merken van FCA en kan u kiezen uit 13 verschillende modellen. In zo’n ruim aanbod vindt iedereen vast een geschikte wagen voor elke gelegenheid.

Ontdek meer