Skip to content Skip to navigation

ELEKTRISCHE MOBILITEITSAPPS

FIAT GOe LIVE

Ontdek alle voordelen van een elektrische wagen met de FIAT GOe LIVE app, die het rijgedrag van gelijk welke wagen registreert en vergelijkt met de nieuwe Fiat 500. Schat de kost in van elke verplaatsing en ontdek de totale besparing die u realiseert met de nieuwe Fiat 500.

De FIAT-app
De Fiat-app en de nieuwe Fiat 500 zijn onlosmakelijk verbonden, want met de app kunt u de belangrijkste functies van uw wagen op elk moment volgen en beheren.
Vanuit de FIAT-app kunt u ook al uw oplaad-diensten beheren vermits u toegang krijgt tot de My easy Charge- en My easyWallbox-apps. En dankzij de integratie van KIRI kunt u ook in realtime zien hoeveel KIRI-munten u hebt verzameld door met de nieuwe Fiat 500 te rijden en toegang krijgen tot het KIRI-portaal om uw beloning meteen uit te geven aan een ruime keuze van duurzame producten
My easy Charge
Met deze service kan u alle publieke laadpunten vinden en gebruiken. U krijgt toegang via een app of een kaart, die u kan aanvragen bij uw registratie.
My easyWallbox
Een controle-app voor de easyWallbox waarmee u via Bluetooth een herlaadbeurt opstart of uitstelt, uw herlaadhistoriek raadpleegt en uw wallbox configureert.