ACTION

  NIEUWE FIAT 500

  ACTION

  ANDER MODEL
  VANAF € 23.900*

  Kies uw favoriete kleur, geïnspireerd door de natuur:

  VANAF € 23.900*

  Kies uw favoriete kleur, geïnspireerd door de natuur:

  De prijs is het verschil tussen de prijs van de wagen volgens de officiële FCA-prijslijst en het totaal van de geldende nationale aankoopstimuli, bijgewerkt op 16/11/2020. Deze prijs is louter indicatief. Gelieve u te baseren op de echte prijs van de wagen, die u kan verkrijgen bij uw officiële FCA-verdeler, samen met de precieze waarde van de aankoopstimuli en het belastingvoordeel voorzien door de nationale en (zo ze bestaan) de lokale wetgeving van kracht op het moment van de bestelling. Gelieve ook steeds de waarde, de beschikbaarheid van de aankoopstimuli of het belastingvoordeel en de voorwaarden waaraan u moet voldoen om ze te genieten, na te gaan op de officiële websites van de bevoegde (lokale of nationale) overheden.

  ELEKTRISCHE UITRUSTING

  TECHNOLOGIE

  De nieuwe Fiat 500 Action berline is uitgerust met technologie die uw veiligheid tijdens het rijden verbeterten u meer rijplezier aan boord biedt.

  INFOTAINMENT

  Uw smartphone is het centrum van de connectiviteit van de nieuwe Fiat 500 Action berline. Koppel uw smartphone via Bluetooth met de nieuwe Fiat 500 en plaats uw toestel in de gsm-houder. Dit is de perfecte plek om hem veilig op te bergen én alle functies te gebruiken zoals navigatie, muziek en veel meer.

  INFOTAINMENT

  CONNECTIVITEIT

  FIAT SMART AUDIO APP

  Download de “FIAT SMART AUDIO APP” in de Apple AppStore of Google PlayStore en u kan uw smartphone gebruiken met een interface die specifiek ontworpen werd om afleiding van de bestuurder tot een minimum te beperken en u info te geven over uw elektrische wagen zoals de energie flow, rij historie of de laatste batterijstatus na elk gebruik.

  PACKS

  RADIO 7” TOUCHSCREEN

  Luister naar uw favoriete muziek op de radio met 7” touchscreen.

  APPLE CARPLAY*/ANDROID AUTO**

  Volledig compatibel met iPhone en Android: connecteer uw smartphone met uw nieuwe Fiat 500 om te bellen, te sms’en, muziek te beluisteren, navigatie en veel meer zonder uw blik van de weg af te wenden. *Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, dient u de iPhone te verbinden met de daarvoor voorziene USB-poort in uw auto. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlay logo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone kan invloed hebben op de draadloze prestaties.
  **AndroidAuto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België.

  DRAADLOOS OPLADEN

  Altijd geconnecteerd, altijd opgeladen, zonder draden die in de weg zitten.

  UCONNECT™ SERVICES

  Profiteer van alle mogelijkheden van een wagen die altijd geconnecteerd is. De nieuwe Fiat 500 Action berline is uitgerust met geavanceerd Uconnect™ Services zowel aan boord als vanop afstand en gebruiksvriendelijke technologie.

  DAB+

  Het hoge definitie geluid van Digital Audio Broadcasting, voor de beste geluidskwaliteit en extra informatie zoals radio-logo, albumcovers en muziekinfo.

  RADIO 7” TOUCHSCREEN

  Luister naar uw favoriete muziek op het 7” touchscreen-radiosysteem.

  APPLE CARPLAY*/ANDROID AUTO**

  Volledig compatibel met iPhone en Android: connecteer uw smartphone met toestel aan uw nieuwe Fiat 500 om te bellen, te sms’en, muziek te beluisteren, navigatie en veel meer zonder uw blik van de weg af te wenden. *Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, dient u de iPhone te verbinden met de daarvoor voorziene USB-poort in uw auto. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlay logo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone kan invloed hebben op de draadloze prestaties.
  **Android Auto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België.

  DRAADLOOS SNOERLOOS SMARTPHONE MOBIEL OPLADEN

  Altijd geconnecteerd, altijd opgeladen, zonder draden die in de weg zitten.

  UCONNECT™ SERVICES

  Maak volop gebruik van alle voordelen van een wagen die altijd geconnecteerd is. De nieuwe Fiat 500 is uitgerust met geavanceerde Uconnect™ diensten, deze gebruiksvriendelijke technologie kunt u zowel aan boord als vanop afstand op u smartphone gebruiken.

  DAB+

  Het De hoge definitie geluid-klank van Digital Audio Broadcasting, voor de beste geluidskwaliteit en extra informatie zoals radio-logo, albumcovers en muziekinfo.

  ZETELVERWARMING VOORAAN

  De zetels vooraan kunnen verwarmd worden voor extra comfort tijdens de winter.

  VOORRUITVERWARMING

  Verwijder ijs en condensatie van de voorruit zonder de verwarming of de airco aan te zetten. Bespaar energie en verbeter de zichtbaarheid tijdens de winter. (Beschikbaar in specifieke landen).

  ELEKTRISCHE ZIJSPIEGELS MET ONTDOOISYSTEEM

  Elektrische inklapbare zijspiegels die elk seizoen aan kunnen.

  VERSTELBARE ZETELS VOORAAN

  Geniet van het comfort van verstelbare zetels met 6-richtingsregeling, in de hoogte, diepte en kantelhoek.

  CENTRALE ARMSTEUN

  De centrale armsteun verhoogt het comfort tijdens het rijden.

  GESLOTEN CENTRALE CONSOLE

  Meer opbergruimte voor alles wat u nodig hebt: +4,2L opbergruimte dankzij de nieuwe centrale console.

  PACKS

  Technology
  RADIO PACK
  Comfort
  WINTER PACK ACTION (RADIO PACK INBEGREPEN)
  COMFORTZETELS PACK

  UITVOERINGEN

  MEER WETEN?