Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITEIT

  De Fiat 500e Berline, Cabrio en 3+1 zijn uitgerust met een hele reeks geavanceerde connectiviteitsfuncties, zowel aan boord als daarbuiten, met onder meer een specifieke mobiele toepassing: de FIAT-app. Hiermee beheert u uw Fiat 500e wagen wanneer en waar u dat wil. Ontdek alle functies.
  Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 30 januari worden besteld, is My Assistant inbegrepen in de Connect ONE-diensten,waarvan de prijs is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge worden Connect PLUS, waarvoor een specifiek klantenabonnement nodig is. Connect PLUS is zonder extra kosten beschikbaar voor een proefperiode vanaf de startdatum van de garantie. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

  MY ECHARGE 

  Met My eCharge hebt u als eigenaar van een Fiat 500e toegang tot een wereld van diensten om de elektrische lading van uw elektrische stadswagen te beheren. Met de FIAT-app vindt u makkelijk dichtbijgelegen publieke laadstations en kan u functies gebruiken voor het opladen en betalen. De oplaadhistoriek kunt u ook bekijken via de speciale eSolutions Charging-app. Deze is ook handig om snel toegang te krijgen op afstand bij uw eigen Wallbox thuis om er het maximale uit te halen.

  App Store Google Play

  MY ASSISTANT

  My Assistant waakt over uw veiligheid, waar u ook gaat. De Fiat 500e is in staat om noodoproepen te doen, een toegewijde assistent te contacteren of de pechdienst op te roepen, allemaal rechtstreeks vanaf het touchscreen of via de FIAT-app*. 

  * De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het touchscreen of op de FIAT-app

  MY REMOTE

  Met My Remote kunt u rechtstreeks vanop uw smartphone communiceren met de Fiat 500e en leren hoe u uw rijgedrag kunt verbeteren. Via de mobiele app kunt u uw Ecoscore opvragen en tips krijgen over hoe u de lading van uw batterij kunt maximaliseren. Met My Remote kunt u ook de deuren vergrendelen en ontgrendelen, de status van uw ruiten controleren, de motor starten/stoppen en het oplaadniveau controleren. Bovendien is het eenvoudig om de airconditioning in te stellen en te plannen voor u instapt en om het opladen van het voertuig vanop afstand te regelen. Met de spraakassistent "At-Home Digital Assistant" kunt u op afstand communiceren met uw Fiat 500e.

  MY CAR

  Benieuwd naar wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem: met My Car hebt u real-time informatie over de status van uw Fiat elektrische wagen. Bandendruk, kilometerteller, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of check het rechtstreeks aan boord op het infotainmentscherm. De Fiat 500e heeft niets te verbergen. 

  MY NAVIGATION

  Uw bestemming bereiken was nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan u uw bestemming vanuit uw FIAT-app delen met uw wagen via een simpele tik. Nu met het nieuwste in EV-routing: ontvang tips en aanbevelingen over de beste manier om te geraken waar u naartoe wil en over alle oplaadstations langs de weg. Het infotainmentscherm van uw Fiat 500e toont meteen uw bestemming en het resterende rijbereik van uw voertuig. Bovendien kunt u zowel op het scherm van uw radio als op de mobiele app van FIAT zien welke bestemmingen bereikbaar zijn met de resterende batterijlading van uw auto. 

  MY WI-FI

  Met My Wi-Fi, ervaart u het comfort zoals thuis. Met de My Wi-Fi service wordt de Fiat 500e een Wi-Fi hotspot waarmee u tot acht toestellen tegelijkertijd kunt verbinden. Dankzij een gratis proefperiode kunnen u en uw passagiers online surfen, luisteren en kijken in streaming en in alle comfort werken. 

  *My Wi-Fi is een optionele dienst op de Fiat 500e.

  **Deze dienst is beschikbaar in het Italiaans. Beschikbaar in andere talen (Engels, Frans, Duits en Spaans) vanaf begin 2021. De ingebouwde Alexa Voice Service is beschikbaar in de volgende landen: Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Oostenrijk.
  Enkel beschikbaar op Radio Uconnect 10,25’"met Nav. Radio Uconnect 10,25" met Nav standaard op de uitrustingen Prima en Icon.

  MY ALERT

  Dankzij My Alert houdt u uw Fiat 500e 24/7 in de gaten. Bij het kleinste voorval ontvangt u meteen een push-notificatie via uw FIAT-app. In geval van diefstal brengt My Alert u in contact met een operator die uw wagen kan traceren om de politie te ondersteunen.*​ In geval van diefstal kunt u het operatiecentrum bellen voor hulp. Zodra een klacht is ingediend bij de bevoegde autoriteiten worden alle beveiligingsfuncties geactiveerd, inclusief de tracering van uw wagen.

  *My Alert is een optionele dienst op de Fiat 500e.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data