Skip to content Skip to navigation
  500 LA PRIMA

  Fiat 500e Berline

  Kies een kleur, ze zijn allemaal geïnspireerd op de natuur:  

  Kies een kleur, ze zijn allemaal geïnspireerd op de natuur:  

  VOEL 100% ELEKTRISCH​
  100% ELETTRICA
  50km rijbereik in 5 minuten​
  VEILIGHEID EERST​
  PRIMA LA SICUREZZA
  Assisted Driving Level 2​
  460KM RIJBEREIK​
  DISTANZA DI 460 KM
  Tot 460 km rijbereik in de stad
  ALTIJD GECONNECTEERD​
  SEMPRE CONNESSA
  Technologie verbindt u met uw  Fiat 500e en met de wereld.

  Geniet van een overheidspremie tot € 5.000 voor je Fiat 500e

  Vanaf 1 januari 2024 biedt de Vlaamse overheid een nieuwe premie van maximum € 5.000 aan bij aankoop van een volledig elektrische wagen of een wagen met brandstofcellen. Zowel particulieren als vzw’s en aanbieders van deelmobiliteit hebben recht op zo’n premie.
  Wat dat juist inhoudt voor jou en je nieuwe Fiat, zetten we hieronder even op een rijtje.

  Voorwaarden

  De Vlaamse overheid investeert om het Vlaamse wagenpark te elektrificeren. Daartoe biedt het in 2024 een premie tot € 5.000 aan voor particulieren, vzw’s en aanbieders van deelmobiliteit voor de aankoop van een volledig elektrische wagen met zero-emissie aandrijving. De premie geldt enkel voor wagens die ingeschreven zijn vanaf 1 januari 2024 (voor verkoopovereenkomsten afgesloten vanaf 25 september 2023). Bovendien telt het bedrag mee voor maximaal 25% van de totale prijs van de wagen, die maximum € 40.000 (aankoopprijs op factuur incl. werkelijk betaalde btw, opties, accessoires en kortingen; exclusief overnamekorting) mag bedragen.

  Gekwalificeerde wagens 

  De Fiat 500e voldoet aan alle voorwaarden voor de overheidspremie. Zo kun je vanaf nu genieten van een 100% elektrische rijervaring in je 500e aan een nóg aantrekkelijkere prijs, al vanaf € 27.450 (zonder premie). En de Vlaamse premie is niet het enige financiële voordeel dat een elektrische wagen met zich meebrengt: je bent ook vrijgesteld van de jaarlijkse verkeersbelasting in het Vlaams Gewest en hoeft geen Belasting op Inverkeerstelling (BIV) te betalen. De totale steun per begunstigde onderneming of vzw bedraagt maximum € 400.000 per jaar.
  ENTRA NEL METAVERSO

  ONTDEK DE DETAILS EN VERGELIJK DE AFWERKINGEN

  Maak kennis met de afwerkingen van je Fiat 500e en ontdek alle details: kleuren, motorisatie, prestaties, verbruik, interieur en exterieur. Bekijk alles online via de link hieronder.
  Of download hier de printversie voor later.
  ACQUISTA ONLINE CON NOI

  Bezoek een van onze verkooppunten 

  Controleert u liever zelf de banden en snuift u graag de geur van een nieuwe wagen op vooraleer u hem koopt? Kom dan zeker een kijkje nemen bij uw dichtstbijzijnde verkooppunt.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data