Skip to content Skip to navigation
  NEW 500 BERLINE LA PRIMA

  NIEUWE 500 ELEKTRISCH

  LA PRIMA BY BOCELLI

  ANDER
  MODEL
  Kies uw favoriete kleur, geïnspireerd door de natuur:

  Kies uw favoriete kleur, geïnspireerd door de natuur:

  Twee Italiaanse iconen, de Nieuwe Fiat 500 en Andrea Bocelli, hebben de handen in elkaar geslagen om een unieke ervaring te creëren. Aan boord van de Nieuwe Fiat 500 La Prima by Bocelli tovert een indrukwekkend JBL premium audiosysteem met virtual reality elke rit om tot een muzikale ervaring.

  UITVOERINGEN

  De afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en indicatie en sommige afbeeldingen kunnen uitvoeringen, afwerkingen, accessoires en/of uitrustingen tonen die alleen op aanvraag en tegen betaling leverbaar zijn. De beschikbare kleuren kunnen om technische en/of constructie- en commerciële redenen afwijken en zijn mogelijk alleen leverbaar op voertuigen die op voorraad zijn.

  SEAQUAL® MARINE PLASTIC is een duurzame, volledig traceerbare grondstof van SEAQUAL INITIATIVE die wordt gemaakt van zwerfvuil uit de zee. SEAQUAL® MARINE PLASTIC is voor 100% gemaakt van plastic uit de zee. 23%* van de zetelstof is gemaakt van SEAQUAL® YARN dat 10% SEAQUAL® MARINE PLASTIC bevat. *de percentages hebben betrekking op de volledige zetel.

  Je nieuwe fiat in een klik

  Je Nieuwe Fiat 500 elektrische is dichterbij dan je denkt: volg deze drie stappen en… stap in jouw nieuwe wagen.
  ZOEK VIND

  ZOEK & VIND

  onmiddellijk de wagen die je wenst. Kies uit het aanbod onmiddellijk leverbare wagens of configureer hem volgens jouw wensen.
  RESERVEER ONLINE

  RESERVEER ONLINE

  jouw Nieuwe Fiat
  VOLTOOI

  VOLTOOI

  je aankoop bij de verdeler

  MEER WETEN?

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data