Placeholder image

CONNECTIVITEIT

CINERAMA INFOTAINMENT

DRAADLOZE APPLE CARPLAY*

Verbind uw iPhone met het UconnectTM 10,25”-display en bedien de draadloze Apple CarPlay met Siri-stembediening of het aanraakscherm. Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. U kan de navigatie gebruiken, bellen, berichten verzenden en ontvangen, maar ook luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts, zonder daarbij de focus op de weg te verliezen.


Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

* *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, dient u de iPhone te verbinden met de daarvoor voorziene USB poort in uw auto. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlaylogo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone kan invloed hebben op de draadloze prestaties. 

ANDROID AUTO™ **

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» is ook compatibel met Android Auto™*. Zodra uw smartphone verbinding heeft met de auto, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect 10,25"-display. Dit betekent dat u rechtstreeks vanaf het aanraakscherm muziek kan beluisteren, uw contacten kan beheren en via Google Maps plattegronden en de realtime verkeerssituatie kan bekijken, zonder de veiligheid in het gedrang te brengen.


Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

** Android Auto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België.

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe Fiat 500 «la Prima», met zijn brede, heldere 10,25"-display, is altijd binnen handbereik.
De ultrasnelle Bluetooth-koppeling verbindt alle smartphones in de auto binnen de vijf seconden na het openen van de deur.
Ook zorgt de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare lay-out ervoor dat uw infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is. De nieuwe 500 «la Prima» is ook voorzien van een draadloze mobiele oplader, zodat u altijd verbonden bent.

UW Fiat 500 OP UW SMARTPHONE

De nieuwe Fiat 500 «la Prima» is voorzien van alle connectiviteitsfuncties, zowel in als buiten de auto, dankzij een splinternieuwe mobiele applicatie. Met de “FIAT all-in”-app kan u de nieuwe Fiat 500 «la Prima» altijd en overal beheren. Ontdek alle functies.

MY REMOTE

Met My Remote kan u rechtstreeks vanaf uw smartphone de positie bepalen van de nieuwe Fiat 500 «la Prima». En dat is nog niet alles. Vanaf de FIAT-app kan u ook de deuren vergrendelen en openen, alsook het laadniveau van de batterij controleren, inplannen wanneer de airco aangaat en het laden van de batterij plannen.

MY NAVIGATION

Naar uw bestemming rijden was nog nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan u met een simpele aanraking de bestemming van uw FIAT-app delen met uw auto. Het infotainment-display van uw Fiat 500 «la Prima» geeft uw bestemming onmiddellijk weer met informatie over de actuele verkeerssituatie, weersvoorspellingen, snelheidscamera’s en oplaadpunten. Uw kaarten worden altijd draadloos bijgewerkt voor optimaal gemak.

MY eCHARGE

Met My eCharge heeft de bestuurder van de nieuwe 500 «la Prima» toegang tot een wereld van diensten voor het beheer van de elektrische lading. Met de FIAT app kan u makkelijk dichtbijgelegen laadstations vinden en toegang krijgen tot laadfuncties, betalingen en de historiek van uw oplaadbeurten. @home geeft u snel toegang tot uw eigen Wallbox en dankzij de afstandsbeheerfuncties, haalt u echt het beste uit uw hierop aangesloten Wallbox.

MY ASSISTANT

My Assistant bewaakt ook uw veiligheid, waar u ook gaat. De nieuwe Fiat 500 «la Prima» kan noodoproepen uitzenden via een plafondlampje* dat rechtstreeks contact maakt met een toegewezen assistent of de pechhulp via het aanraakscherm van de auto of via de FIAT-app.

* De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het aanraakscherm of via de FIAT-app.

MY CAR

Vraagt u zich af wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem, met My Car beschikt u over realtime informatie over de status van uw auto. Voor informatie over de bandenspanning, de kilometerteller en het onderhoud hoeft u alleen maar de FIAT-app te raadplegen of rechtstreeks op het radiodisplay in de auto te kijken. De nieuwe Fiat 500 «la Prima» heeft niets te verbergen.

MY ALERT

Hou alles in de gaten met de nieuwe 500 «la Prima». Als u pech hebt en er problemen zijn met uw auto, dan ontvangt u meteen pushberichten op uw FIAT-app. In geval van diefstal zal u in contact gebracht worden met een operator en zal uw auto worden gevolgd zodat de politie hem gemakkelijker kan vinden.*

My Alert is een optionele service op de nieuwe Fiat 500 «la Prima»

MY WI-FI

Met My Wi-Fi voelt u zich in uw auto net zo comfortabel als thuis. Met de My Wi-Fi dienst wordt de nieuwe Fiat 500 “la Prima” een wifi-hotspot waarmee u tot 8 toestellen kan verbinden. Dankzij de gratis proefperiode kunnen u en uw passagiers online surfen, content streamen om te beluisteren of te bekijken, comfortabel werken en bovendien de Amazon Alexa stemassistent gebruiken.

UCONNECT DIENSTEN
Uw nieuwe Fiat 500 is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening
op afstand van de belangrijkste functies
van uw wagen.
ONTDEK MEER