Placeholder image

CONNECTIVITEIT

CINERAMA INFOTAINMENT

DRAADLOZE APPLE CARPLAY

Verbind je iPhone met het Uconnect™ 10,25"-display en bedien de draadloze Apple CarPlay met Siri-stembediening of het aanraakscherm. Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken: je kan de navigatie gebruiken, bellen, berichten verzenden en ontvangen, maar ook luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts, zonder daarbij de focus op de weg te verliezen.


Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

* *CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, dient u de iPhone te verbinden met de daarvoor voorziene USB poort in uw auto. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlaylogo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone kan invloed hebben op de draadloze prestaties. 

ANDROID AUTO™ *

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal ook compatibel zijn met Android Auto™*. Zodra je smartphone verbinding heeft met de auto, toont de gebruiksvriendelijke interface jouw apps op het Uconnect™ 10,25"-display. Dit betekent dat je rechtstreeks vanaf het aanraakscherm muziek kan beluisteren, contacten kan beheren en via Google Maps plattegronden en de realtime verkeerssituatie kan bekijken, zonder de veiligheid in het gedrang te brengen.


Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

*Binnenkort beschikbaar in België

* Android Auto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België. 

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe binnenkort beschikbare Fiat 500 «la Prima», met zijn brede, heldere 10,25"-display, zal altijd binnen handbereik zijn.
De ultrasnelle Bluetooth-koppeling zal alle smartphones in de auto verbinden binnen de vijf seconden na het openen van de deur.
Ook zal de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare lay-out ervoor zorgen dat je infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is. De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal ook voorzien zijn van een draadloze mobiele oplader, zodat je altijd verbonden bent.

JOUW 500 OP JOUW SMARTPHONE

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal voorzien zijn van alle connectiviteitsfuncties, zowel in als buiten de auto, dankzij een splinternieuwe mobiele applicatie. Met de “FIAT all-in”-app zal je de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» altijd en overal kunnen beheren. Ontdek alle functies.

MY REMOTE

Met My Remote zal je rechtstreeks vanaf je smartphone de positie kunnen bepalen van de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima». En dat is nog niet alles. Vanaf de FIAT app zal je ook de deuren kunnen vergrendelen en openen, alsook het laadniveau van de batterij controleren, inplannen wanneer de airconditioning aan gaat en het laden van de batterij plannen.

MY NAVIGATION

Naar je bestemming rijden was nog nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan je met een simpele aanraking de bestemming van je FIAT app delen met je auto. Het infotainment-display van je nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal je bestemming onmiddellijk weergeven met informatie over de actuele verkeerssituatie, weersvoorspellingen, snelheidscamera’s en oplaadpunten. Je kaarten zullen altijd draadloos worden bijgewerkt voor optimaal gemak.

MY eCHARGE

Met My eCharge heeft de bestuurder van de nieuwe, aangekondigde 500 «la Prima» toegang tot een wereld van diensten voor het beheer van de elektrische lading. Met de FIAT app kan u makkelijk dichtbijgelegen laadstations vinden en toegang krijgen tot laadfuncties, betalingen en de historiek van uw oplaadbeurten. @home geeft u snel toegang tot uw eigen Wallbox en dankzij de afstandsbeheerfuncties, haalt u echt het beste uit uw hierop aangesloten Wallbox.

MY ASSISTANT

My Assistant zal jouw veiligheid bewaken, waar je ook gaat. De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal noodoproepen kunnen maken via een plafondlampje* dat rechtstreeks contact maakt met een toegewezen assistent of de pechhulp via het aanraakscherm van de auto of via de FIAT app. * De noodoproep zal niet beschikbaar zijn vanaf het aanraakscherm of via de FIAT app

MY CAR

Vraag je je af wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem, met My Car beschik je over realtime informatie over de status van je auto. Voor informatie over de bandenspanning, de kilometerteller en het onderhoud hoef je alleen maar de FIAT app te raadplegen of rechtstreeks op het radiodisplay in de auto te kijken. De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal niets te verbergen hebben.

MY ALERT

Hou alles in de gaten met de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima». Als je pech hebt en er problemen zijn met je auto, dan ontvang je meteen pushberichten op je FIAT app. In geval van diefstal zal je in contact gebracht worden met een operator en zal je auto worden gevolgd zodat de politie hem gemakkelijker kan vinden.*

My Alert is een optionele service op de nieuwe 500 «la Prima»

MY WI-FI

Met My Wi-Fi voelt u zich in uw auto net zo comfortabel als thuis. Met de My Wi-Fi dienst wordt de nieuwe Fiat 500 “la Prima” een wifi-hotspot waarmee u tot 8 toestellen kan verbinden. Dankzij de gratis proefperiode kunnen u en uw passagiers online surfen, content streamen om te beluisteren of te bekijken, comfortabel werken en bovendien de Amazon Alexa stemassistent gebruiken.

UCONNECT DIENSTEN
U nieuwe Fiat 500 is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening op afstand van de belangrijkste functies van je wagen.
ONTDEK MEER