hey google

DE NIEUWE FIAT 500 FAMILIE

HEY GOOGLE

EEN NIEUWE MANIER OM MET JE WAGEN TE COMMUNICEREN

EEN NIEUWE MANIER OM MET JE
WAGEN TE COMMUNICEREN

Ervaar een gloednieuwe manier om jouw Fiat 500 Family Hey Google te bedienen. Dankzij de integratie van Mopar®Connect met Google Assistant, kan je voortaan vanop afstand je wagen gewoon met je stem bedienen via de Google Nest smart speakers en je smartphone*. Zeg gewoon “Hey Google, vraag my Fiat”.

DE KRACHT VAN SPRAAKOPDRACHTEN

Gebruik my:RemoteControl en beheer je Fiat 500 Family Hey Google-model gewoon met je stem. Je kan dat om het even waar doen, via Google Nest Hub of gelijk welke Google Nest smart speakers en zelfs onderweg, via je smartphone.

DRAAG ZORG VOOR JE WAGEN

Ontdek my:Car en hou de status van je Fiat 500 Family Hey Google-model in het oog, zelfs al ben je niet aan het rijden.

KIJK JE RITTEN NA

Maak van elke rit met je Fiat 500 Family Hey Google-model een heuse reiservaring.

EEN NIEUWE MANIER OM MET JE WAGEN TE COMMUNICEREN
*De Google Assistent is geïntegreerd in smartphones met Android 5.0 of hoger, met minimaal 1,5 GB geheugen en een schermresolutie van minimaal 720p. Op telefoons met een iOS-besturingssysteem is het nodig om de Google Assistant-app te downloaden van de Apple App Store en deze te openen voordat je spraakopdrachten uitspreekt.
Met mobiele toestellen gebruik je “Ok Google” in plaats van “Hey Google” om je Google Assistant te activeren.

DE KRACHT VAN SPRAAKOPDRACHTEN

Ontdek het comfort van my:RemoteControl van Mopar®Connect. Dankzij de vele functies ben je voortaan in staat om je Fiat 500 Hey Google te beheren, van thuis uit of wanneer je je handen of ogen voor iets anders gebruikt. Zeg gewoon: “Hey Google, vraag My Fiat… • Hoe ver is mijn 500
 • Sluit de deuren van mijn 500
 • Ontgrendel de kofferbak van mijn 500
 • Laat de lichten van mijn 500 knipperen
 • Schakel de meldingszone van mijn 500 in
 • Schakel de snelheidswaarschuwing van mijn 500 uit
 • Schakel de herinnering op mijn 500 in

DRAAG ZORG VOOR JE WAGEN

Geniet van deze innovatieve manier om met je wagen om te gaan. Met my:Car van Mopar®Connect, kan je zorgdragen voor je Fiat 500 Hey Google, zelfs als je niet in de wagen zit. Je kan gewoon op elk moment van de dag zeggen: “Hey Google, vraag My Fiat… • Het brandstofpeil van mijn 500
 • De bandenspanning van mijn 500
 • Wat is de status van de deuren van mijn auto
 • Controleer de status van de batterij van mijn 500
 • Wat is de kilometerstand van mijn 500
 • Toon mij de dichtstbijzijnde werkplaats

CONTROLEER JE RITTEN

Dankzij my:Journey van Mopar®Connect, kom je makkelijk te weten welk afstand(en) je met je Fiat 500 Hey Google hebt afgelegd, zelfs al zit je thuis te relaxen in je zetel. Gebruik je stem en zeg: “Hey Google, vraag My Fiat… • Hoeveel kilometer heb ik de voorbij week afgelegd
 • Hoeveel kilometer heb ik de voorbije maand gereden in Business-modus
EEN SPECIAAL WELKOMSTPACK VOOR JOU

EEN SPECIAAL WELKOMSTPACK VOOR JOU

Als je kiest voor de nieuwe Fiat 500 Hey Google, ontvang je een speciaal welkomstpakket. Geniet van je Google Nest Hub: een 7″ smartscherm geïntegreerd met Google Assistant dat je met je stem bedient. Dankzij dit systeem kan je op afstand communiceren met je wagen, ook wanneer je thuis bent. Natuurlijk geniet je ook van alle andere functionaliteiten. Verder ontvang je ook een Google-tasje, een speciale sticker met 500-logo erop, die je op je Google Nest Hub-frame kan aanbrengen, een verwelkomingsbrief met installatie-instructies en een specifieke sleutelhoesje.
* De aanbieding is geldig tot 31/01/2022 bij aankoop van één van de geselecteerde modellen van de Fiat 500-familie (500, 500X en 500L) "Hey Google" en voldoet aan de algemene voorwaarden die je hier vindt [link to pdf disclaimer ]. Deze promotie wordt aangeboden door FCA Belgium N.V. in samenwerking met Google Ireland. Google en Google Nest Hub zijn handelsmerken van Google LLC.

BESCHIKBARE MODELLEN

Google, Google Home en Google Nest zijn beschermde merknamen van Google LLC.
*De afbeeldingen zijn illustratief en niet contractueel.