Skip to content Skip to navigation
special garmin

TIPO GARMIN

TIPO HATCHBACK
TIPO STATION WAGON

DE STAD HEEFT EEN NIEUWE TRAINER

Hier is de Tipo Garmin : een special reeks voor wie altijd alles uit het leven will halen. Deze auto laat niemand onberoerd en is nu speciaal uitgerust om meer uit uw avonturen. Ga voor dynamische en gedurfde avonturen op maat van uw levensstijl, persoonlijkheid en passies. Ontdek uw favoriete combinatie: de iconische stijl van Fiat en de slimme oplossingen van Garmin.

HELEMAAL KLAAR VOOR HET BUITENLEVEN

VENU® SQ SMARTWATCH

Bij de Tipo Garmin krijgt u de VENU® Sq Smartwatch by Garmin. Deze beschikt over een hele waaier aan functies die u het leven gemakkelijker kunnen maken terwijl u rondwandelt in de stad of erbuiten op een trail. Een batterij die 6 dagen meegaat, een helder kleurenscherm, hartslag aan de pols, functies voor het monitoren van uw fitness en slaap. Dit zijn maar enkele van de functies van de Garmin smartwatches die een modern design combinereen met een 24/7 wellnessmonitoring

* De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie en sommige daarvan kunnen versies, afwerkingen, accessoires en/of uitrustingen weergeven die enkel op aanvraag en tegen betaling beschikbaar zijn. De beschikbare kleuren en de zetelbekleding kunnen variëren om technische, constructieve en commerciële redenen en zijn mogelijk enkel verkrijgbaar op wagens in stock.

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data