Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Het volledig nieuwe Cinerama Infotainmentsysteem van de Nieuwe Fiat 500 elektrische Icon Cabrio met helder 10,25" scherm, is steeds duidelijk zichtbaar. De supersnelle Bluetooth-koppeling connecteert elke smartphone in de wagen in minder dan 5 seconden na het openen van de deur.

  De interface oogt als een smartphone, met aanpasbare schermlay-out, en maakt het gebruik ervan echt makkelijk. De bediening gaat via natuurlijke spraakherkenning: u hoeft enkel “Hey Fiat” te zeggen. Het volledig geïntegreerde navigatieplatform toont de bestuurder om de minuut bijgewerkte verkeersinformatie met inbegrip van snelheidscamera’s, parkings, elektrische oplaadstations en het weerbericht van uw bestemming. De 3D-kaartnavigatie kan ook op het 7” digitale instrumentenpaneel getoond worden. De Nieuwe Fiat 500 elektrische Icon Cabrio beschikt ook over een draadloze gsm-lader zodat uw gsm altijd geconnecteerd en opgeladen is.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25" scherm en gebruik draadloos Apple CarPlay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

  * Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™

  De Nieuwe Fiat 500 elektrische Icon Cabrio is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

  * Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto op het display van uw wagen te gebruiken, hebt u nodig: een Android Auto compatibele wagen, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app.

  Om Android Auto Wireless te gebruiken, hebt u nodig:
  • een smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz Wi-Fi netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan bijkomende vereisten • voldoen om het 5 GHz Wi-Fi netwerk in de wagen te gebruiken.
  • Google of Samsung smartphone met Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 gsm met Android 9.0.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data