Skip to content Skip to navigation

INFOTAINMENT

Het Fiat 500-gamma biedt je de perfecte connectiviteit voor al je ritten, dankzij de Uconnect™ 7’’ radio met Navigatie, DAB, Apple CarPlay compatibiliteit en Android Auto™ integratie.

INFOTAINMENT

APPLE CARPLAY

Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inca

Klik hier voor de compatibele toestellen.

ANDROID AUTO™

De Fiat 500 en 500C zijn uitgerust met Android Auto™ integratie. Connecteer je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, verschijnen je apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm in makkelijk leesbare pagina’s. Je kan naar Apple Music luisteren met Android Auto™ en zo 50 miljoen songs reclamevrij streamen als een afspeellijst zonder einde.

Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC.

Klik hier voor de compatibele toestellen

FIAT 500 PRESTATIES: EEN NIEUWE ENERGIE IN DE STAD EN OVERAL DAARBUITEN

Ontdek de Hybridetechnologie voor het hele Fiat 500-gamma, die de meest iconische stadswagen ooit efficiënter maakt en je rijervaring nog verbetert.

HYBRIDE EN NAADLOOS

Dankzij de introductie van de hybridetechnologie werden de Fiat 500 en 500C niet enkel efficiënter met een lagere CO₂-uitstoot, maar bieden ze ook een meer verfijnd en ontspannen rijgevoel. Het hybridesysteem draagt bij tot de acceleratie en een verbeterde reactiesnelheid. Daarnaast zorgt het ook voor een zachtere en snellere motorherstart in de Start&Stop-fase. Het hybridesysteem is zelfladend en vereist geen plug-insysteem. Het recupereert energie tijdens het uitrollen en het remmen, zodat je zorgeloos kan rijden in en buiten de stad, met ecologische en economische voordelen.

WEES IN CONTROLE

Met de introductie van de hybridetechnologie werd ook het TFT-scherm van de Fiat 500 en 500C vernieuwd en toont het nu belangrijke data in verband met de batterij, zoals het laadniveau, de energiestroom (gebruik en recuperatie) en een aanbeveling voor de beste versnelling voor een optimale efficiëntie.

JE NIEUWE FIAT IN EEN KLIK

Je nieuwe Fiat is dichterbij dan je denkt: volg deze drie stappen en… stap in jouw nieuwe wagen.

ZOEK & VIND

onmiddellijk de wagen die je wenst. Kies uit het aanbod onmiddellijk leverbare wagens of configureer hem volgens jouw wensen.

RESERVEER ONLINE

jouw nieuwe Fiat

VOLTOOI

je aankoop bij de verdeler

(500)RED

500C DOLCEVITA
SPECIAL EDITION

*De Google Assistant is geïntegreerd in smartphones met Android 5.0 of hoger, met minstens 1,5 GB geheugen en een schermresolutie van minstens 720p. Op smartphones met een iOS-besturingssysteem dien je eerst de Google Assistant-app uit de Apple App Store te downloaden en deze te openen alvorens je spraakopdrachten kunt ingeven.
* De aanbieding is geldig tot 31/01/2023 bij aankoop van één van de geselecteerde modellen van de Fiat 500-familie (500, 500X en 500L) "Hey Google" en voldoet aan de algemene voorwaarden die je hier vindt [link to pdf disclaimer ]. Deze promotie wordt aangeboden door FCA Belgium N.V. in samenwerking met Google Ireland. Google en Google Nest Hub zijn handelsmerken van Google LLC.

Google, Google Home en Google Nest zijn handelsmerken van Google LLC.

*De beelden zijn enkel indicatief. Sommige beelden tonen een verkorte en gesimuleerde volgorde.
De afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en indicatie en sommige afbeeldingen kunnen uitvoeringen, afwerkingen, accessoires en/of uitrustingen tonen die alleen op aanvraag en tegen betaling leverbaar zijn. De beschikbare kleuren kunnen om technische en/of constructie- en commerciële redenen afwijken en zijn mogelijk alleen leverbaar op voertuigen die op voorraad zijn.
(1) SEAQUAL® MARINE PLASTIC is een nieuwe, duurzame, volledig traceerbare grondstof gewonnen uit zwerfvuil afkomstig uit de zee. Dit materiaal is ontwikkeld binnen het kader van het SEAQUAL INITIATIVE, een internationaal samenwerkingsverband van individuen, organisaties en bedrijven dat zich inzet voor schonere zeeën en oceanen. De bekledingsstof van de zittingen en de middenbanen van rugleuningen bestaat voor 22% uit garen op basis van SEAQUAL® MARINE PLASTIC en 78% uit gewoon polyestergaren.