Spoticar het nieuwe merk
voor fiat tweedehandswagens

Van 1 tot 31 juli gratis easy WALLBOX ter waarde van 500 €* incl. BTW

*Bekijk de voorwaarden bij jouw verkooppunt

Spoticar, onze beloften

Wij garanderen je de beste deal en ondersteunen je graag in je zoektocht naar een tweedehandswagen. We leggen je even uit hoe we dat doen.


 

Met SPOTICAR wordt je wagen beschermd door 12 of 24 maanden garantie (vanaf de levering van de tweedehandswagen) met onbeperkt aantal kilometers.

*Volgens de respectievelijke garantievoorwaarden.


 

Neem beslissingen in alle rust. Als je niet tevreden bent met je wagen, kun je de gekochte wagen binnen 10 werkdagen na de levering inruilen (met een kilometerstand van maximaal 2000 kilometer vanaf de leveringsdatum) of de betaalde prijs terugkrijgen als de gevraagde omruiling niet mogelijk is.

*Volgens de retourvoorwaarden. Registratiebelasting, administratiekosten en brandstofkosten zijn niet inbegrepen.


 

Bovenop de gebruikelijke checkpoints wordt elke wagen gecontroleerd op 100 punten: veiligheid, koetswerk, mechanische onderdelen, vervuilingsnormen. Je mag dus op je beide oren slapen: je tweedehandswagen verkeert in perfecte technische staat en je hoeft de eerste 12 maanden of 15.000 km* geen onderhoudskosten te betalen.

* Spoticar PREMIUM garantie verplicht.


 

Laat je overtuigen door eerst een ritje te maken! Kies je favoriete tweedehandswagen en reserveer een testrit. Je verkooppunt zal je vakkundig bijstaan.
Neem gerust contact met ons op, zonder aankoopverplichting.


 

Met onze zorgvuldig geïnspecteerde tweedehandswagens is de kans op pech minimaal. Mocht er toch iets gebeuren, dan geniet je tijdens de garantieperiode van volledige mobiliteitsgarantie. *Volgens de respectievelijke garantievoorwaarden.


 

We werken op transparante wijze: ongeacht het model biedt je Spoticar-verkooppunt je een marktconforme deal. De eerste stap naar de aankoop van een nieuwe wagen begint altijd met het vinden van de juiste prijs voor je inruil. Soms zijn wagens met schijnbaar hogere prijzen voordeliger dan je denkt. Je verkooppunt helpt je graag verder.


 

Je Spoticar-verkooppunt biedt verschillende financieringsoplossingen op maat.