Skip to content Skip to navigation

 

VRAAG EEN OFFERTE

Het 500L gamma geeft meer ruimte: voor jou en misschien zelfs voor een nieuw familielid. Maak kennis met de nieuwe 500L Sport: alle het volume die u nodig hebt in een nieuwe, coole look.SPACE WITH SOME SPICE

Alle ruimte die u nodig hebt, nu in een sportieve versie. Van de nieuwe matte lakkleur Grigio Moda Matt tot de coole 17” zwarte lichtmetalen velgen met rode inzet op de naafdop en de "SPORT"-badge op de zijkant.
500L Sport herondekt de ruimte.

ExterieurSTIJL IS EEN FAMILIETREK

Kom maar binnen. Stijl is altijd welkom in de nieuwe 500L Sport. Geniet van zijn interieurdesign, met gedurfde details die de look van de gezinsauto perfect nieuwe glans verlenen.

Interieur

Technologie

BIG UP TO TECHNOLOGY

EEN PLUIM VOOR DE TECHNOLOGIE

Stap in de nieuwe 500L Sport en geniet van de 7’’ UconnectTM HD LIVE. Verbind de UconnectTM-autoradio met uw telefoon en u kunt tal van apps bedienen via het scherm in de auto, zoals Facebook CheckIn en Twitter. Wat wilt u nog meer?
APPLE CARPLAY

APPLE CARPLAY

Apple CarPlay is een slimmere en veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Het is heel eenvoudig om navigatie-instructies te volgen, te bellen, tekstberichten te verzenden en te ontvangen en muziek te beluisteren, terwijl u uw aandacht op de weg gericht houdt.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn
CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
ANDROID

ANDROID

Android Auto is ontworpen met veiligheid voor ogen en met een intuïtieve interface, geïntegreerde bediening aan het stuur en krachtige spraakbediening.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn

Android, Android AutoTM, Google Play en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc. Android Auto is binnenkort beschikbaar in België.
DRIVE THE FUN

GENIET VAN HET RIJDEN

De volledige controle in handen. Dankzij het stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen is rijden met uw nieuwe 500L Sport net zo gemakkelijk als leuk. Beheer gesprekken, muziek en meer met de geringste beweging van uw vingertoppen en zonder van het rijden te worden afgeleid.
MOPAR: A PERFECT ASSIST

MOPAR: EEN PERFECTE PARTNER

Probeer niet alles alleen te doen. Mopar CONNECT is er om u een handje te helpen. Dankzij zijn technologie kunt u de status van uw auto rechtstreeks op uw smartphone controleren: controleer of de deuren op slot zijn, hoe snel u reed en zelfs waar uw auto geparkeerd staat.