Skip to content Skip to navigation

500L S-Design

Stijl krijgt voorrang.
Maximaal vermogen, sportief design.

Technologie

U weet altijd waar naartoe

Dankzij de ingebouwde TomTom-gps, ook verkrijgbaar als optie, hebt u altijd alle meest recente kaarten bij de hand. Een route selecteren was nog nooit zo gemakkelijk met het nieuwe Uconnect™ 7” HD NAV LIVE-systeem met touchscreen.

Alles onder controle

Dankzij het stuur met integrale bedieningen hebt u de situatie altijd in de hand en kunt u de belangrijkste radio- en instrumentfuncties beheren zonder uw aandacht van de weg te halen. Met de spraakherkenning krijgt u bovendien toegang tot Siri® Eyes Free* om te communiceren met uw iPhone en verstrooidheid te voorkomen.

*Siri® Eyes Free vereist een compatibele iPhone met Siri-technologie

Bedien een 7”-scherm met uw vingertop

Met het Uconnect™ HD LIVE series-systeem met 7’’-touchscreen hebt u onderweg alles wat u wilt. Verbind het met uw smartphone en gebruik de vele apps op het ingebouwde systeem:
  • eco:Drive, dat uw rijstijl monitort en u help om minder brandstof te verbruiken
  • my:Car, dat de staat van uw voertuig controleert, zelfs via smartphone, en onthoudt waar u staat geparkeerd.

Apple CarPlay standaard

De nieuwe 500L S-Design werkt met Apple CarPlay. Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om uw iPhone achter het stuur te gebruiken. Met de specifiek voor CarPlay aangepaste functies en apps op het scherm van uw 500L S-Design kunt u navigeren, telefoneren, sms'jes versturen en ontvangen, en naar muziek luisteren zonder dat u uw aandacht van de weg moet afwenden. Met Siri kunt u de belangrijkste functies van uw smartphone met uw stem aansturen. U kunt ook het aanraakscherm in de wagen of de toetsen op het stuur gebruiken.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Android Auto™ standaard

De nieuwe 500L is compatibel met Android Auto™* en maakt het eenvoudiger om uw inhoud en apps te gebruiken aan het stuur, zonder daarbij de veiligheid in het gedrang te brengen. De gebruiksvriendelijke interface van de 500L S-Design geeft uw apps weer op het scherm in overzichtelijke pagina’s. Google Maps geeft u toegang tot realtime verkeersinformatie, en nog veel meer. Dankzij de geavanceerde handsfreetechnologie kunt u bellen en sms’jes verzenden en ontvangen zonder uw handen van het stuur te nemen.

*Android Auto™ binnenkort beschikbaar in Belgïe.

Mopar® CONNECT

Met Mopar® CONNECT behoren zorgen definitief tot het verleden: u weet altijd waar u geparkeerd staat en kunt de ver- en ontgrendeling bedienen en snelheid en routes controleren, allemaal via uw smartphone. Dankzij de pushberichten loopt u bovendien nooit het risico dat u iets in uw wagen achterlaat. Verkrijgbaar als optie.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in

// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data