Skip to content Skip to navigation

  VAN ICOON TOT DUURZAAM ICOON

  De meest iconische cabriolet stadswagen wordt een hybridestadswagen: de Fiat 500C Dolcevita heeft alle voordelen van hybridetechnologie aan boord. Ontdek ze nu!

  HYBRID

  De laatste ontwikkeling van Fiat op vlak van elektrisch rijden. De 1.5L GSE T4-motor met een vermogen van 130 pk wordt gecombineerd met een 48V, 15 kW e-motor en een 12V startgenerator met riemaandrijving voor een stilllere, krachtigere en milieuvriendelijkere rijervaring. Samen met de gloednieuwe 7-traps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling geniet je van een vlotte rit terwijl je minder CO2 uitstoot en je verbruik tot wel 11%* lager ligt. Opladen is niet nodig. Daarnaast kan je nog steeds genieten van een brede waaier aan unieke eigenschappen van een full-hybrid. Je krijgt bovendien toegang tot een lage-emissiezone (LEZ)** en wordt waar mogelijk vrijgesteld van belastingen terwijl je op een leukere en meer verantwoorde wijze rondtoert.

  BENZINE

  Als onderdeel van de reeks FireFly-benzinemotoren levert de met turbo aangedreven 1.0L GSE T3 120 pk en een heleboel plezier op. Hij is erg responsief en efficiënt en voldoet volledig aan de Euro E6D-Final-norm, zodat je met een gerust hart de weg op kan.