Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  De nieuwe 500C Dolcevita Special Edition biedt perfecte connectiviteit aan tijdens jouw verplaatsingen dankzij zijn Uconnect™ 7’’ radio met navigatie, DAB, Apple CarPlay-compatibliteit en Android Auto™-integratie.

   
  INFOTAINMENT

  6 Luidsprekers

  Kies de perfecte song en creëer je eigen soundtrack voor onderweg dankzij het fantastische geluidsysteem met 6 luidsprekers.

   
  6 Speakers

  APPLE CARPLAY

  Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het aanraakscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inc.

  Klik hier voor compatibele toestellen

  ANDROID AUTO™

  De nieuwe Fiat 500C Dolcevita Special Edition is uitgerust met Android Auto. Verbind je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface verschijnen je apps op overzichtelijke wijze op het gebruiksvriendelijke Uconnect™ 7” HD-scherm.

  Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC.

  Klik hier voor compatibele toestellen