Fiat 500X Cross - de compacte crossover van Fiat

Fiat 500X Cross - de compacte crossover van Fiat

Wilt u alle details ontdekken?

De gedurfde, rijkelijk uitgeruste, geavanceerde 500X Cross Look is de crossover die elk terrein aankan. In het bijzonder als het om offroad gaat.

De 500X S-Design: S&Xappeal

Een combinatie van onmiskenbare stijl, onweerstaanbare charme en adembenemende looks. Uw volgende wagen combineert de Sensualiteit van de S-Design met de x-factor van de 500X voor onweerstaanbaar sexappeal: dat van u.
Meer weten

Infotainment

Infotainment-technologie van de Fiat 500X

Infotainment

7" aanraakscherm, bedieningselementen op het stuurwiel, Bluetooth® handenvrij systeem, Bluetooth audiostreaming, eco:Drive-functie, en Uconnect infotainmentsysteem geschikt voor Apple CarPlay en compatibel met Android Auto™ *.
500X Cross Look biedt hypermoderne technologie voor een perfecte leefbaarheid aan boord.

*Android Auto™ wordt later beschikbaar in België.

Uconnect™-technologie van de compacte crossover Fiat 500X

Uconnect™-systeem

500X Cross Look biedt u geavanceerde technologische oplossingen, zoals het 7" Uconnect radiosysteem met mediaspeler met USB- en Aux-in-aansluiting en hogeresolutiebeeldscherm en, desgewenst, 3D-navigatiesysteem.

Uconnect™ LIVE-systeem van de 500X

Uconnect™ LIVE

De vele diensten van het Uconnect LIVE-systeem staan garant voor een ongeëvenaarde rijervaring. Deze diensten omvatten TomTom LIVE, dat u op de hoogte houdt van het verkeer, het weer en uw huidige route, alles in real time. Naast de ruimste geluidskeuze bieden TuneIn en Deezer meer dan 100 000 internetradiozenders en een muziekbibliotheek van meer dan 35 miljoen nummers. En niet te vergeten: de mogelijkheid om de internationale actualiteit te volgen met Reuters!

Hi-Fi Beats Audio-systeem van de Fiat 500X

Hi-Fi Beats Audio-systeem

Met het Hi-Fi Beats Audio-systeem kunt u uw emoties de vrije loop laten, door middel van muziek, aan boord van de 500X. De 9 luidsprekers en een versterker van meer dan 500 watt bieden een rijk en vol geluid, van een uitzonderlijke kwaliteit.

Fiat 500X Cross Look Apple CarPlay

Apple CarPlay

Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Aangezien de hoofdfuncties en voornaamste apps specifiek zijn aangepast voor CarPlay. Op het scherm van uw auto, kunt u navigatie-informatie raadplegen, telefoneren, sms-berichten verzenden en ontvangen, muziek beluisteren zonder uw aandacht af te wenden van de weg. Met Siri kunt u de belangrijkste functies van uw smartphone met de stem aansturen. U kunt ook het aanraakscherm in de wagen of de toetsen op het stuur gebruiken.

Klik hier voor een lijst met compatibele toestellen.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Bi-xenonkoplampen van de 500X

Android Auto™ *

Android Auto™ * maakt het eenvoudiger om uw content en apps tijdens het rijden te gebruiken, zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen. De gebruiksvriendelijke interface geeft uw apps in eenvoudig te lezen pagina's weer op het scherm van de 500X Cross Look. Met Google Maps krijgt u in real time verkeersinformatie en nog veel meer, en dankzij de beste handenvrije technologie kunt u telefoneren en sms'jes versturen en ontvangen zonder uw handen van het stuur te moeten nemen.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Android, Android Auto, Google Play en andere handelsmerken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.

*Android Auto wordt later beschikbaar in België.

Promoties