*De prijs is het resultaat van het verschil tussen de prijs van de auto volgens de officiële prijslijst van de FCA en het bedrag van de huidige toepasselijke nationale stimuleringsmaatregelen per 16/11/2020, en is slechts ter indicatie. Raadpleeg voor de daadwerkelijke prijs van de auto de door u geselecteerde officiële FCA-dealer. Deze kan u ook informeren over de exacte hoogte van de subsidies en/of belastingvoordelen die door de nationale en eventueel lokale overheid wordt geboden op het moment dat u de auto bestelt. Controleer altijd op de officiële websites van de bevoegde nationale en lokale instanties de hoogtes en beschikbaarheid van de subsidies en/of belastingvoordelen en of u aan alle voorwaarden voldoet om ervoor in aanmerking te komen.

BETERE TECHNOLOGIE

Het nieuwe Fiat Tipo-gamma is uitgerust met ADAS-systemen die je helpen om veiliger te rijden en van elk moment aan boord te genieten.

Je nieuwe fiat in een klik

Je nieuwe Fiat is dichterbij dan je denkt: volg deze drie stappen en… stap in jouw nieuwe wagen.
ZOEK & VIND

ZOEK & VIND

onmiddellijk de wagen die je wenst. Kies uit het aanbod onmiddellijk leverbare wagens of configureer hem volgens jouw wensen.
RESERVEER ONLINE

RESERVEER ONLINE

jouw nieuwe Fiat
VOLTOOI

VOLTOOI

je aankoop bij de verdeler