Skip to content Skip to navigation

DE BESTE GEZINSAUTO IN HET MODELLENGAMMA FIAT


Welk type auto is het meest geschikt voor uw gezin?


Er zijn veel soorten specifieke gezinswagens op de markt: MPV's en busjes in alle maten, compacte SUV's, stationwagens en wagens met 5 of 7 zitplaatsen. Wenst u bij de aankoop van een nieuwe wagen vooral veel plaats? Dan kiest u best voor een grote wagen die plaats biedt aan 7 mensen en een heleboel bagage. Voor kleinere gezinnen van 4 of 5 personen zal een kleinere MPV, stationwagen of SUV volstaan. Zij bieden een behoorlijke bagagecapaciteit en een modern, ruim en weldoordacht interieur. Houd er echter rekening mee dat de ideale gezinsauto niet enkel en alleen praktisch en ruim hoeft te zijn. U verwacht ongetwijfeld een wagen die u en uw gezin het nodige comfort biedt en daarnaast voldoet aan al uw vereisten inzake veiligheid, prijs en brandstofefficiëntie. Vandaag de dag bestaan gezinnen in alle mogelijke vormen, grootten en behoeften. Twijfelt u over de aankoop van dé ideale nieuwe auto, kijk dan zeker eens naar de aanbevolen gezinswagens bij Fiat!Nieuwe Fiat 500L

Nieuwe Fiat 500L

Het gezinsauto bij uitstek is de nieuwe Fiat 500L - een compacte MPV. De praktische keuze voor gezinnen, met hoeveel u ook bent, of wat uw behoeften ook zijn. Dankzij de platte laadvloer in de koffer en de indrukwekkende kofferinhoud van 455 liter vervoert u alles wat u maar wilt. De hogere rijpositie, het panoramisch dak, de comfortabele zetels, de vele handige opbergruimtes en onnoemelijk veel mogelijkheden om het interieur aan te passen maken van de Fiat 500L een originele supergezinswagen.

 Nieuwe Fiat 500L Cross

Nieuwe Fiat 500L Cross

Fiat 500L Cross is zoveel meer dan een gezinsvriendelijke wagen. Deze compacte city crossover is zeer functioneel en verrassend ruim. Met zijn 5 comfortabele zetels, functionele passagiersruimte en 4,27 m lengte is de 500L Cross helemaal klaar voor uw gezin, uw vrienden en uw passie voor rijden. Uiteraard inclusief uw grootste offroad-dromen.

 Nieuwe Fiat 500L Wagon

Nieuwe Fiat 500L Wagon

Ook gezinnen die nood hebben aan meer dan 5 zitplaatsen kunnen terecht bij Fiat. Speciaal voor hen werd de 500L Wagon ontwikkeld, een ruime MPV met 7 comfortabele zitplaatsen en een praktische koffer. Daarnaast is hij volledig bij de tijd met technologieën als autonomous city brake, smartphone weergave op het 7'' multimediasysteem en een achteruitrijcamera waarmee veiligheid en connectiviteit gegarandeerd blijven.

 Fiat 500X Urban Look

Fiat 500X Urban Look

De Fiat 500X Urban Look verenigt alle voordelen van een SUV met de fantastische functionaliteit van een stadswagen. Deze comfortabele auto met 5 zitplaatsen is de ideale keuze voor een jong gezin en beschikt over een aantal echte troeven: zijn hogere rijpositie, een uitermate stijlvol design met kenmerkende details, een ruim interieur en moderne technologieën.

 Fiat 500X Cross Look

Fiat 500X Cross Look

Kleine families met een gezonde dosis stijl vallen voor de 500X Cross Look, de compacte crossover met aangepaste aandrijvingen voor verschillende soorten terrein. Door zijn ruime interieur met kwaliteitsvolle materialen en exclusieve afwerkingen voelt iedereen er zich meteen in thuis. Wilt u een mooie en praktische gezinswagen met een offroad-design? Dan is de 500X Cross Look de wagen bij uitstek!

 Fiat Tipo Berline

Fiat Tipo Berline

Deze moderne wagen biedt de beste accommodatie in zijn segment. Hij biedt 5 echte zitplaatsen in het formaat van een compacte sedan. De Tipo Berline heeft een comfortabel interieur, veel hoofdruimte, indrukwekkend veel beenruimte en een kofferinhoud van maar liefst 520 liter! Al die voordelen en zijn redelijke prijs maken van de Tipo één van de beste gezinswagens op de markt!Fiat Tipo 5-deurs

Fiat Tipo 5-Deurs

Tipo 5-Deurs - een middelgrote hatchback gezinsauto. Dynamisch, praktisch, met het beste interieurcomfort in zijn klasse. Lekker veel plaats en een degelijke uitrusting voor een heel aantrekkelijke prijs. Deze auto biedt u alle plaats die u nodig hebt, in 4,37 meter. Er passen tot wel 5 boomlange passagiers in en hij biedt een zeer veel kofferruimte.

 Fiat Tipo Station Wagon

Fiat Tipo Station Wagon

De Fiat Tipo Station Wagon: het comfort en het karakter van het Tipo-gamma, met nog meer plaats voor uw gezin. Met zijn comfortabele interieur, een degelijke uitrusting en een zuinige motor voldoet hij aan al uw wensen. Hij beschikt over 5 volwaardige zitplaatsen waar zelfs volwassenen comfortabel plaats kunen nemen. Daarnaast biedt hij een indrukwekkende koffer die u voorziet van ruime opbergmogelijkheden.

 Fiat Qubo

Fiat Qubo

De nieuwe Qubo, ideale gezinswagen (of busje): de vrijetijdswagen van Fiat is comfortabeler dan ooit tevoren. Schuifdeuren aan de zijkant, in 16 verschillende posities aanpasbare zetels en innovatieve kenmerken maken van de Qubo de beste keuze voor langeafstandsritten met het gezin. Met zijn elegante lijnen en praktische koffer met een volume van 330 liter hoort de Qubo terecht thuis in het lijstje van praktische gezinswagens.

 Fiat Doblò

Fiat Doblò

Maximale ruimte, een origineel design en oneindig veel gebruiksmogelijkheden: de Fiat Doblò is de ideale familiewagen. Bovendien is hij beschikbaar met 5 en 7 zitplaatsen en biedt hij voldoende opbergmogelijkheden voor alles wat u nodig heeft. Mocht u desondanks meer ruimte nodig hebben, kan u steeds opteren voor de Doblò met verhoogd dak, waarmee u 27 cm meer hoofdruimte verkrijgt in vergelijking met de standaardconfiguratie.