Fiat World

Alles over het Fiat-universum: van de laatste nieuwtjes en evenementen tot de geschiedenis van het Italiaanse merk.

Heritage

Herinner je je de legendarische Uno nog? En de 124 Sport Spider? Dit project is gewijd aan Fiat en de modellen die mee aan zijn geschiedenis schreven. Ontdek zowel de oude als de nieuwe glories van Fiat.

    

Fiat Club

Verenigd door dezelfde passie: De geschiedenis van Fiat en zijn modellen, van klassiekers tot gloednieuwe modellen. Ontdek alle online Fiat Clubs voor iedereen die zijn passie voor wagens wil delen.

    

Merchandising

Elke wagen heeft zijn fans. Daarom biedt Fiat Merchandising een uitgebreid gamma accessoires. Met een vintage tintje, speciaal voor de 500 en nog veel meer. Wat dacht je van een kalender van de 500? Of een 500L USB-stick? Laat je verrassen door het aanbod van Fiat.

    

my Fiat

Je 500 wordt nog slimmer! Configureer, personaliseer en plan je onderhoud met de myFiat-app.

    
Nieuwe Fiat 600e: De elektrische comeback van Fiat in het B-segment

Fiat zet zijn voortrekkersrol op het gebied van duurzame stedelijke mobiliteit voort en presenteert de nieuwe Fiat 600e, een geweldige toevoeging aan zijn gamma die de terugkeer naar het B-segment markeert.

Fiat, op koers voor de toekoms

Op de verjaardag van de 500 viert Fiat de succesvolle reis van het merk in de afgelopen jaren met een overzicht van de huidige situatie en de visie op een mooie en opwindende toekomst.

Nieuwe Fiat Topolino: elektriserende stedelijke mobiliteit met een unieke Dolce Vita-smaak

Fiat zet zijn missie voort om duurzame mobiliteit voor de steden te ontwikkelen. In de stad rijden moet voor iedereen aanvoelen als een comfortabele en duurzame rijervaring in een soort "ontspannende speeltuin".