Skip to content Skip to navigation

De wereld van Fiat

Alles wat u moet weten over de wereld van Fiat: van de laatste evenementen en het recentste autonieuws tot de geschiedenis van het Italiaanse merk.

Fiat Nieuws

De wereld van Fiat is continu in beweging. Daarom hebben we al onze actualiteiten voor u samengebracht: van de nieuwste modellanceringen tot het laatste productnieuws.
Ontdek het Fiat nieuws

Erfgoed

U wilt alles weten over de legendarische Uno? Of over de Fiat 124 Sport Spider? Een project dat geheel gewijd is aan Fiat en alle modellen van het merk. En aan het verleden van Fiat. Een uitnodiging om de prachtigste Fiat-succesmodellen van gisteren en vandaag te ontdekken.
Ontdek onze rijke geschiedenis

Merchandising

Elke wagen heeft zijn vurige fans: daarom biedt het merchandisinggamma van Fiat tal van vintage auto-accessoires rond de Fiat 500. Wat dacht u van een heel jaar met een 500-kalender? Of van de aparte USB-stick in de vorm van een 500L? Laat u verrassen door het uitgebreide gamma Fiat-producten.
Meer te weten komen

Fiat Clubs

Verenigd door eenzelfde passie voor de geschiedenis van Fiat en haar wagens, van de oudste modellen tot de laatste nieuwe. Ontdek online alle Fiat Clubs, speciaal opgericht om uw liefde voor uw wagen te delen.
Open de poorten van onze Fiat Clubs
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data