Skip to content Skip to navigation

Auto op aardgas: gegarandeerde voordelen

Een auto kiezen is nooit eenvoudig, een motortype kiezen nog veel minder. Fiat CNG auto is echter een intelligente keuze want het biedt u diverse modellen met af fabriek CNG installatie.
Dat laat u besparen op de brandstofkosten, beschermt het milieu en geeft u een groot rijbereik dankzij het "dual fuel"-systeem zonder dat u aan rijplezier inboet. Ons totaalengagement heeft ook betrekking op het productieproces en de efficiëntie van onze fabrieken.

Veiligheid in alle vrijheid

box1

Geen beperkingen meer

Beperkingen om vervuiling tegen te gaan en emissiezones in steden zijn niet meer van tel voor u1. Rijd vrij waar u dat wilt door een aardgasmotor van Fiat te kiezen.

Waarom zou u een auto op aardgas kiezen?

Aardgas is efficiënter dan andere brandstoffen: het wordt in gasvorm (en dus niet in vloeibare vorm) opgeslagen in de tanks. Daardoor is het lichter dan lucht en lost het bij lekken snel op, zodat een spontane ontbranding uitgesloten is.

Gecertificeerde kwaliteit

Elke aardgassysteem van Fiat wordt ontworpen, geproduceerd en gewaarborgd door de constructeur. Wij bieden u de beste rijomstandigheden, u moet alleen nog rijden.

Fiat CNG wagens

Panda

Milieuvriendelijke Panda. De meest verkochte stadsauto op aardgas van Europa.

  • 0.9 TwinAir Turbo 80 pk Natural Power

Fiat CNG wagens

Ons engagement

Opmerkingen

1 Onder voorbehoud van lokale regels van individuele steden en gemeenten 

2 Berekeningen voor de 500L 0.9 TwinAir 80 pk Natural Power – Tankinhoud: benzine 50 liter, aardgas 14 kg. Verbruik over de gemengde cyclus: benzine 5,9 (l/100 km), aardgas 3,9 (kg/100 km).
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data