Skip to content Skip to navigation

  NIEUWE 600e LA PRIMA

  Geniet met volle teugen van de heerlijke Italiaanse levensstijl in de Nieuwe 600 La Prima en ontdek de echte betekenis van la Dolcevita.

  ONTDEK DE LA PRIMA VERSIE

  De Nieuwe Fiat 600 La Prima is een echte eersteklas versie met maar liefst 100 exclusieve, nooit eerder geziene voorzieningen. Als volledig uitgeruste versie combineert hij het beste van comfort, technologie en stijl.

  configure

  KLEUREN VAN DE NATUUR

  De Nieuwe 600 La Prima is een vrolijke wagen, zowel van binnen als van buiten: naast de kleurentherapie vanbinnen krijg je de keuze uit 4 koetswerkkleuren, allemaal geïnspireerd door de Italiaanse natuur!

  KLEURENTHERAPIE

  Krik je humeur op met de kleurentherapie van de Nieuwe 600 La Prima! Je beschikt over 64 mogelijke combinaties, dus 64 variaties om van elke dag een fantastische dag te maken!

  ONTSPANNEN RIJDEN

  Jouw welzijn is onze prioriteit: met één klik rijd je met meer gemak en kun je je volop ontspannen dankzij de masserende bestuurderszetel. Bovendien open je met een simpele voetbeweging de kofferruimte dankzij de handenvrije achterklepsensoren.

  VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

  Om je welzijn nog meer te garanderen, stellen we veiligheid boven alles! Je Nieuwe 600 La Prima is uitgerust met de allernieuwste veiligheidstechnologieën zoals Assisted Driving van niveau 2, wat voor nog meer veiligheid zorgt tijdens je reis.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data