HEADER
Skip to content Skip to navigation

  RIJDEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK

  INFOTAINMENT  

  500% fun. Ontdek het infotainmentsysteem van je 500 en 500C Hybrid, uitgerust met Uconnect™ 7” touchscreen radio DAB en bediening aan het stuur. Dankzij de handenvrije Bluetooth®-functie houd je de handen vrij om te sturen en blijft je blik op de weg gericht. 

  MOPAR® CONNECT 

  Dankzij zijn geavanceerde Mopar® Connect-technologie is je auto altijd binnen handbereik, waar je ook bent. Je kan deuren vergrendelen en ontgrendelen, weten waar je wagen geparkeerd staat of zelfs meldingen krijgen over al zijn bewegingen en huidige snelheid. En dankzij push-berichten zal je nooit iets belangrijks in je wagen laten liggen. Beschikbaar als optie.

  APPLE CARPLAY

  Dankzij de Apple CarPlay-ondersteuning verbind je makkelijk je iPhone met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en om te luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen. Beschikbaar als optie.  

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inc. 

  Klik hier om de compatibele apparaten te bekijken. 

  ANDROID AUTO™

  De 500 en 500C zijn compatibel met Android Auto™. Verbind je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, verschijnen je apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm in makkelijk leesbare pagina’s. Verkrijgbaar als optie.

  Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC. 

  Klik hier  voor de compatibele toestellen. 

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data