Fiat 500X Urban Look, de compacte crossover van Fiat

Fiat 500X Urban Look, de compacte crossover van Fiat

Wilt u alle details ontdekken?

Een moedige ziel en een sterk hart. In een gedurfde en vooruitstrevende crossover.

500X S-Design: Beleef de stad in stijl

Een combinatie van onmiskenbare stijl, onweerstaanbare charme en adembenemende looks. De Sensualiteit van de S-Design met de gekende x-factor van de 500X garanderen dat u de stad in stijl kan verkennen.
Meer weten
Fiat 500X Mirror

Fiat 500X Mirror: de crossover voor mensen die steeds verbonden zijn.

Jong, dynamisch en sociaal. De nieuwe 500X Mirror gaat online: deze geconnecteerde crossover vult zijn uitzonderlijke rijervaring en maximale veiligheidsniveau aan met een onberispelijke connectiviteit.

Het Uconnect™ 7" HD LIVE-multimediasysteem met Uconnect Link, de speciaal ontworpen interieurs en de gloednieuwe matte kleur Blue Jeans vormen de perfecte combinatie van baanbrekende technologie en een onmiskenbare stijl.
Meer weten

Infotainment

Infotainment-technologie van de compacte crossover 500X

Infotainment

7" aanraakscherm met hoge resolutie, bedieningselementen op het stuurwiel, Bluetooth® handenvrij systeem, Bluetooth audiostreaming, Uconnect LIVE services, en Uconnect infotainmentsysteem geschikt voor Apple CarPlay en compatibel met Android Auto *.
500X Urban Look biedt hypermoderne technologie voor een perfecte leefbaarheid aan boord.

*Android Auto wordt later beschikbaar in België.

Uconnect™-systeem van de Fiat 500X

Uconnect™-systeem

500X Urban Look biedt u geavanceerde technologische oplossingen, zoals het 7" Uconnect radiosysteem met mediaspeler met USB- en Aux-in-aansluiting en hogeresolutiebeeldscherm en, desgewenst, navigatiesysteem met Tom Tom 3D-kaarten.

Uconnect™ Live-systeem van de Fiat 500X

Uconnect™ LIVE

De vele diensten van het Uconnect LIVE-systeem staan garant voor een ongeëvenaarde rijervaring. Deze diensten omvatten TomTom LIVE, dat u op de hoogte houdt van het verkeer, het weer en uw huidige route, alles in real time.  Naast de ruimste geluidskeuze bieden TuneIn en Deezer meer dan 100 000 internetradiozenders en een muziekbibliotheek van meer dan 35 miljoen nummers. En niet te vergeten: de mogelijkheid om de internationale actualiteit te volgen met Reuters!

Hi-Fi Beats Audio-systeem van de Fiat 500X

Hi-Fi Beats Audio -systeem

Met het Hi-Fi Beats Audio-systeem kunt u uw emoties de vrije loop laten, door middel van muziek, aan boord van de 500X. De 9 luidsprekers en een versterker van meer dan 500 watt bieden een rijk en vol geluid, van een uitzonderlijke kwaliteit.

Fiat 500X Urban Look Apple CarPlay

Apple CarPlay

Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Aangezien de hoofdfuncties en voornaamste apps specifiek zijn aangepast voor CarPlay. Op het scherm van uw auto, kunt u navigatie-informatie raadplegen, telefoneren, sms-berichten verzenden en ontvangen, muziek beluisteren zonder uw aandacht af te wenden van de weg. Met Siri kunt u de belangrijkste functies van uw smartphone met de stem aansturen. U kunt ook het aanraakscherm in de wagen of de toetsen op het stuur gebruiken.

Klik hier voor een lijst met compatibele toestellen.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Fiat 500X Urban Look Android Auto

Android Auto™ *

Android Auto™ * vereenvoudigt de toegang tot uw content en apps terwijl u rijdt zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. De gebruiksvriendelijke interface geeft uw apps op het scherm van de 500X Urban Look weer in eenvoudig te lezen pagina’s. Met Google Maps krijgt u in real time verkeersinformatie en nog veel meer, en dankzij de beste handenvrije technologie kunt u telefoneren en sms'jes versturen en ontvangen zonder uw handen van het stuur te moeten nemen.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Android, Android Auto, Google Play en andere handelsmerken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
*Android Auto wordt later beschikbaar in België.

Promoties