09/09/2017

Opendeurdagen 9 en 10 september

Open Doors

Fiat verwelkomt u in de showroom

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan en na een deugddoende vakantie gaat iedereen opnieuw aan het werk. Ontdek de buitengewone Back-to-School aanbiedingen tijdens het opendeurweekend op 9 & 10 september en trakteer uzelf en uw familie op een stijlvolle terugkeer.

Bij uw verdeler kan u kennismaken met de volledig nieuwe Fiat 500L volgens het vertrouwde recept: het charmante design van een 500 met de ruimte van een praktische gezinsauto. De nieuwe 500L is beschikbaar met benzine-, diesel- en CNG-motoren en biedt tot wel 7 zitplaatsen. Hij is optioneel beschikbaar met het vernieuwde Uconnect™ 7” multimediasysteem dat is uitgerust met Apple CarPlay en compatibel met Android Auto™ *. Ook het Panda-gamma werd vernieuwd en uitgebreid met een nieuwe variant, de Panda City Cross. De Panda City Cross werd speciaal ontworpen om de stadsjungle te trotseren: een typisch Cross design met het rijgedrag van de stadse Panda. Bovendien garanderen de vernieuwde Uconnect™ radio samen met de vernieuwde Panda app u van nog meer connectiviteit. Uiteraard blijft deze kleine stadswagen beschikbaar met vierwielaandrijving, die hem in staat stelt om ieder terrein te trotseren.

En ook Fiat 500 zetten we in de schijnwerpers. Om de 60ste verjaardag van de Fiat 500 te vieren, werd de 500 Anniversario ontworpen. Deze speciale serie brengt u helemaal terug naar de jaren 60 met zijn specifieke details: het specifieke retro-Fiatlogo, chromen buitenspiegels en vintage 16” lichtmetalen velgen. Uiteraard werd deze wagen ook voorzien van alle hedendaagse comfort, waaronder het optionele Uconnect™ 7” multimediasysteem, uitgerust met Apple Carplay en compatibel met Android Auto™*.

Uiteraard kan u ook opnieuw kennismaken met het Tipo-gamma: ruim, uitermate comfortabel en boordevol functionaliteit. De Tipo is verkrijgbaar als compacte 5-deurs hatchback, 4-deurs berline en uitermate praktische Station Wagon. Met onze buitengewone Back-to-School aanbiedingen beschikt u reeds over een Tipo 5-deurs vanaf €11.990, prijs onder voorwaarden.

Wie bovendien een nieuwe Fiat koopt tussen 1 september en 14 oktober kan deelnemen aan de wedstrijd “Uw Fiat 100% terugbetaald”. De gelukkige winnaar van deze wedstrijd krijgt zijn gloednieuwe Fiat volledig terugbetaald.

Ontdek al onze nieuwigheden en aanbiedingen bij uw Fiat-verdeler tijdens het Opendeurweekend van 9 en 10 September.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc. Android Auto™ later beschikbaar in België.