Skip to content Skip to navigation
  + DUURZAAM
  + DUURZAAM
  Beleef de rijervaring van een 100% elektrische wagen
  + VRIJHEID
  + VRIJHEID
  Meer dan 600* km rijbereik in de stadscyclus WLTP
  *In de stadscyclus
  + SNELLADEN
  + SNELLADEN
  Batterij bereikt 80% capaciteit in minder dan 30 minuten
  + TECHNOLOGIE
  + TECHNOLOGIE
  Geavanceerde technologie voor je veiligheid en comfort

  NIEUWE 600

  Selecteer een van onderstaande kleuren: 

  Selecteer een van onderstaande kleuren: 

  *Enkel beschikbaar voor de (RED)-versie

  Geniet van een overheidspremie tot € 5.000 voor je Fiat 600e

  Vanaf 1 Januari 2024 biedt de Vlaamse overheid een nieuwe premie van maximum € 5.000 aan bij aankoop van een volledig elektrische wagen of een wagen met brandstofcellen. Zowel particulieren als vzw’s en aanbieders van deelmobiliteit hebben recht op zo’n premie.
  Wat dat juist inhoudt voor jou en je nieuwe Fiat, zetten we hieronder even op een rijtje.

  Voorwaarden 

  De Vlaamse overheid investeert om het Vlaamse wagenpark te elektrificeren. Daartoe biedt het in 2024 een premie tot € 5.000 aan voor particulieren, vzw’s en aanbieders van deelmobiliteit voor de aankoop van een volledig elektrische wagen met zero-emissie aandrijving. De premie geldt enkel voor wagens die ingeschreven zijn vanaf 1 Januari 2024 (voor verkoopovereenkomsten afgesloten vanaf 25 september 2023). Bovendien telt het bedrag mee voor maximaal 25% van de totale prijs van de wagen, die maximum € 40.000 (aankoopprijs op factuur incl. werkelijk betaalde btw, opties, accessoires en kortingen; exclusief overnamekorting) mag bedragen.

  Gekwalificeerde wagens 

  De Fiat 600e voldoet aan alle voorwaarden voor de overheidspremie. Zo kun je vanaf nu genieten van een 100% elektrische rijervaring in je 600e aan een nóg aantrekkelijkere prijs, al vanaf € 34.920 (zonder premie). En de Vlaamse premie is niet het enige financiële voordeel dat een elektrische wagen met zich meebrengt: je bent ook vrijgesteld van de jaarlijkse verkeersbelasting in het Vlaams Gewest en hoeft geen Belasting op Inverkeerstelling (BIV) te betalen. De totale steun per begunstigde onderneming of vzw bedraagt maximum € 400.000 per jaar.

  ONTDEK DE DETAILS EN VERGELIJK DE AFWERKINGEN

  Maak kennis met de afwerkingen van je nieuwe Fiat 600 elektrisch en ontdek alle details: kleuren, motorisatie, prestaties, verbruik, interieur en exterieur.
  Bekijk alles online via de link hieronder.

  Of download hier de printversie voor later.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data