Fiat 124 Spider – De sportieve roadster van Fiat

Fiat 124 Spider – De sportieve roadster van Fiat

De Fiat 124 Spider is trots op zijn afkomst en inspireert zich op de emblematische lijnen van de versie uit 1966 die hij opnieuw uitvindt zonder ze te veranderen. Deze volbloed roadster belooft u nieuwe sensaties, zodat u zich voor de volle 100% kunt overgeven aan uw passie

Wilt u meer weten?

Verlicht de weg, zodat hij van u wordt

Verlicht uw bestemming
Full LED-lampen van de Fiat 124 Spider

Lampen met Full LED-technologie

Lampen met Full LED-technologie en een verstelbaar directioneel AFLS-verlichtingssysteem dat het mogelijk maakt om de lichtstraal te oriënteren op basis van de snelheid en de wijdte van de bocht, koplampreinigers en regen- en lichtsensoren: voor een gegarandeerde controle en zichtbaarheid in alle omstandigheden. Met de 124 Spider is de weg van u.
Radio met Bluetooth van Fiat 124 Spider

Een interface die de rest een stap voor is

Aanraakscherm van 7 inch met multimediabedieningen, zodat u alle onmisbare functies bij de hand hebt. DAB-radio met Bose®-systeem en 9 luidsprekers. Wi-Fi en Bluetooth®, twee USB-poorten en een AUX-uitgang.
Audiosysteem Bose van de Fiat 124 Spider

Instappen en wegrijden zonder sleutel

Een exclusief audiosysteem dat een altijd perfecte geluidskwaliteit garandeert, zowel met open als gesloten dak. Het Bose-systeem beschikt over 9 luidsprekers waarvan er 4 geïntegreerd worden in de hoofdsteunen.
De Fiat 124 Spider starten zonder sleutel

Keyless go Instappen en wegrijden zonder sleutel

Openen, vergrendelen van de deuren en starten zonder sleutel. De Fiat 124 Spider weet het maar al te goed: wie wil vertrekken heeft geen tijd te verliezen.