Nieuwe Panda Waze

Ontsnap in nieuwe richtingen

Technologie

En u? Bent u al geconnecteerd?

Ontdek de ultieme rijervaring 2.0 met de Panda Waze.
Mogelijk gemaakt door de integratie van twee wereldbefaamde smartphone-apps: Waze en ‘Panda Uconnect™’.
Waze is een navigatie-app die u helpt om files te vermijden, tijd te besparen tijdens uw ritten, informatie te delen via de gebruikersgemeenschap en betere routes en wegen (ways) uit te stippelen.
‘Panda Uconnect™’ is een app die u in staat stelt om uw smartphone als een extensie van uw auto te gebruiken en die zowel beschikbaar is voor Android als voor iOS.

Waze: klaar om in te loggen?

Wat als rijden vandaag de dag even leuk en makkelijk was als uw favoriete sociale netwerken gebruiken?
Met de Panda Uconnect™-app wordt u automatisch lid van Waze, de grootste gemeenschap van automobilisten ter wereld. Beeld u eens in: duizenden gebruikers die verkeersinformatie rechtstreeks delen vanaf hun wagen, realtime suggesties voor snellere routes en als extra bonus routegeleiding naar de goedkoopste pompstations in de buurt.

Beschikbaar voor Android en iOS.

Ready, steady... Party!

Vereeuwig de beste momenten van uw reizen. Met de Panda Uconnect™-app kunt u foto’s en video’s maken, zowel in de auto als van de weg, en dat terwijl uw mobiele telefoon gewoon in zijn houder staat.
Met zijn twee modi – geparkeerd en rijdend – past Panda Uconnect™ zijn interface aan volgens uw rijsnelheid. Bij snelheden hoger dan 5 km/u kunt u foto’s en video’s nemen en opslaan, maar krijgt u ze niet rechtstreeks te zien op het scherm van uw smartphone.
Plezier beleven aan het stuur is fantastisch maar te veel afleiding is nooit goed.

Vergeet niets

Uw portefeuille, uw jas, uw paraplu? Hoe vaak vergeet u dingen in uw auto? De functie ‘Object Reminder’ van de Panda Uconnect™-app verzendt meldingen naar uw smartphone wanneer u iets vergeet in de auto.

Mopar®: een heel bijzondere volger

Met Panda Waze bent u nooit alleen onderweg en krijgt u hulp wanneer u die nodig hebt. Mopar® Connect™ is een optie op de Panda Waze en verzekert u bijstand waar u ook bent.
En wat meer is: met MY:REMOTE Control Service kunt u uw geparkeerde auto lokaliseren, de deuren vanop afstand openen en op de hoogte blijven van bewegingen en snelheden.
Dankzij MY:CAR, MY:ASSISTANT en MY:REMOTE Control Service kunt u uw auto vanop afstand controleren. Zo weet u waar hij geparkeerd staat, kunt u live bijstand vragen en het brandstofniveau en de bandenspanning raadplegen op uw smartphone.

Probeer alle functies van Panda Uconnect™ voor Android!

Probeer alle functies van Panda Uconnect™ voor iOS!

INTERIEUR

EXTERIEUR

Nieuwe Panda Waze

Nieuwe Panda Waze

Promoties