Nieuwe Panda Waze

Ontsnap in nieuwe richtingen

Nieuwe hybride motoren

Ontdek de vele voordelen van rijden met de nieuwe hybride Panda.
BETER VOOR HET MILIEU, BETER VOOR JOU

BETER VOOR HET MILIEU, BETER VOOR JOU

Zijn hybridesysteem maakt rijden met de nieuwe Panda Hybrid niet alleen voordeliger, maar ook een stuk groener: de hulp van een elektromotor maakt een besparing op het brandstofverbruik tot 30% mogelijk en zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.

*Volgens huidige regeling.
Nowy napęd hybrydowy

HOE WERK DE HYBRIDE MOTOR?

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de batterijen tijdens het minderen van snelheid of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/u, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen*.

*Wanneer de versnelling in neutraal wordt gezet als dit met een melding in het infodisplay wordt voorgesteld.

COMPLEET OVERZICHT

Het nieuwe infodisplay in het instrumentenpaneel houd je precies op de hoogte over de werking van het hybridesysteem. Op de schermpagina Energy Flows kun je zien wanneer de batterij wordt bijgeladen of juist energie levert, zodat je zo efficiënt mogelijk kunt rijden. Verder kun je bijvoorbeeld altijd controleren hoeveel kilometer je met de huidige batterijlading volledig elektrisch kunt rijden.

Technologie

En u? Bent u al geconnecteerd?

Ontdek de ultieme rijervaring 2.0 met de Panda Waze.
Mogelijk gemaakt door de integratie van twee wereldbefaamde smartphone-apps: Waze en ‘Panda Uconnect™’.
Waze is een navigatie-app die u helpt om files te vermijden, tijd te besparen tijdens uw ritten, informatie te delen via de gebruikersgemeenschap en betere routes en wegen (ways) uit te stippelen.
‘Panda Uconnect™’ is een app die u in staat stelt om uw smartphone als een extensie van uw auto te gebruiken en die zowel beschikbaar is voor Android als voor iOS.

Waze: klaar om in te loggen?

Wat als rijden vandaag de dag even leuk en makkelijk was als uw favoriete sociale netwerken gebruiken?
Met de Panda Uconnect™-app wordt u automatisch lid van Waze, de grootste gemeenschap van automobilisten ter wereld. Beeld u eens in: duizenden gebruikers die verkeersinformatie rechtstreeks delen vanaf hun wagen, realtime suggesties voor snellere routes en als extra bonus routegeleiding naar de goedkoopste pompstations in de buurt.

Beschikbaar voor Android en iOS.

Ready, steady... Party!

Vereeuwig de beste momenten van uw reizen. Met de Panda Uconnect™-app kunt u foto’s en video’s maken, zowel in de auto als van de weg, en dat terwijl uw mobiele telefoon gewoon in zijn houder staat.
Met zijn twee modi – geparkeerd en rijdend – past Panda Uconnect™ zijn interface aan volgens uw rijsnelheid. Bij snelheden hoger dan 5 km/u kunt u foto’s en video’s nemen en opslaan, maar krijgt u ze niet rechtstreeks te zien op het scherm van uw smartphone.
Plezier beleven aan het stuur is fantastisch maar te veel afleiding is nooit goed.

Vergeet niets

Uw portefeuille, uw jas, uw paraplu? Hoe vaak vergeet u dingen in uw auto? De functie ‘Object Reminder’ van de Panda Uconnect™-app verzendt meldingen naar uw smartphone wanneer u iets vergeet in de auto.

Mopar®: een heel bijzondere volger

Met Panda Waze bent u nooit alleen onderweg en krijgt u hulp wanneer u die nodig hebt. Mopar® Connect™ is een optie op de Panda Waze en verzekert u bijstand waar u ook bent.
En wat meer is: met MY:REMOTE Control Service kunt u uw geparkeerde auto lokaliseren, de deuren vanop afstand openen en op de hoogte blijven van bewegingen en snelheden.
Dankzij MY:CAR, MY:ASSISTANT en MY:REMOTE Control Service kunt u uw auto vanop afstand controleren. Zo weet u waar hij geparkeerd staat, kunt u live bijstand vragen en het brandstofniveau en de bandenspanning raadplegen op uw smartphone.

Probeer alle functies van Panda Uconnect™ voor Android!

Probeer alle functies van Panda Uconnect™ voor iOS!

INTERIEUR

EXTERIEUR

Nieuwe Panda Waze

Nieuwe Panda Waze

Promoties