Panda Cross 4x4:
Waar u ook gaat,
parkeren vormt nooit
een probleem!

Wilt u alle details ontdekken?

Fiat Panda Cross. De kleine SUV met een grote persoonlijkheid, ideaal voor uw dagelijkse avonturen.

Wilt u meer weten?

Technologie aan boord

Find My Car Fiat Panda Cross 4x4

Nog meer fun

Beleef nog meer fun in uw Panda Cross 4x4. Met de nieuwe Panda Uconnect-app maakt u van uw smartphone een volwaardige boordcomputer als u hem koppelt via het geïntegreerde Bluetooth-systeem van de wagen. Een specifieke grafische interface, plus toegang tot uw muziek, kaarten, contactpersonen en nog veel meer.
Allemaal met een simpele aanraking. Of met de stem, als u dat verkiest.
Find My Car Fiat Panda Cross 4x4

Gewoon technologisch ingesteld

Uw muziekbibliotheek, uw favoriete radiozenders, uw contactpersonen, kaarten, de temperatuur, of Find My Car: gebruik elke app die u maar wilt. In de Panda Cross 4x4 is er ruimte voor alles wat rijden eenvoudiger en aangenamer maakt.
Fiat Panda Cross - apps voor mobiele telefoons, infotainment

Reis eenvoudig, met uw smartphone

Is het avontuur uitdagend, dan moet de tocht ernaartoe makkelijk zijn. Daarom geven we de Panda Cross 4x4 nieuwe technologie in de vorm van Panda Uconnect. Als u de gratis app op uw smartphone installeert, kunt u telefoneren en naar de radio luisteren. Bovendien krijgt u toegang tot eco:Drive, Find My Car en alle andere functies die rijden eenvoudiger maken.
Fiat Panda CrossSUV Fiat Panda Cross - Start&Stop

Minimaal brandstofverbruik, maximaal rijplezier

Stopt u, dan stopt ook de motor. De Start&Stop-technologie van de Panda Cross 4x4 werd ontwikkeld om het brandstofverbruik te verlagen, net als de schakelindicator, die aangeeft wanneer u best schakelt.

Promoties