Wenst u deze mini-SUV in detail te ontdekken?

Fiat Panda Cross. De kleine SUV met een grote persoonlijkheid, ideaal voor uw dagelijkse avonturen.

Technologie aan boord

Fiat Panda Cross - Uconnect™

De Panda stelt voor: de Uconnect™-radio

Nog meer ontspanning: de Panda Cross is uitgerust met een Uconnect-radio met een nieuwe houder voor uw smartphone, die u via Bluetooth® kunt aansluiten. Er is ook een nieuwe interface voor apps gericht op de bestuurder. En dat alles binnen handbereik via virtuele accenten. Of via eenvoudige gesproken commando’s als u dat wenst.
De Find My Car-app van de Panda Cross

Radio, playlist, oproep?

Uw playlist, uw favoriete radiozenders, uw contactpersonen, kaarten, temperatuur of Find My Car... Tal van apps staan tot uw dienst. In de Panda Cross hebt u alles om uw verplaatsingen zowel eenvoudiger als aangenamer te maken.
Fiat Panda Cross - apps voor mobiele telefoons, infotainment

Reis in alle eenvoud, dankzij uw smartphone

Wanneer uw avontuur een uitdaging wordt, stelt de Panda Cross alles in het werk om het te vergemakkelijken, bijvoorbeeld met de nieuwe PandaMyApp. Wanneer u deze gratis app op uw telefoon downloadt, kunt u telefoongesprekken voeren, radiozenders beluisteren en eco:Drive, Find My Car en alle andere functies gebruiken die elke reis tot kinderspel maken.
Fiat Panda CrossSUV Fiat Panda Cross - Start&Stop

Stop & Start

U stopt? Dan wordt uw motor uitgeschakeld. De Start&Stop-technologie van de Panda Cross is ontwikkeld om het brandstofverbruik te verlagen, net als de schakelindicator GSI, die het ideale schakelmoment aangeeft.

Promoties