Fiat Panda City Cross

Ren om te ontsnappen

Wilt u alle details ontdekken?

Nieuwe motor, opgefriste looks, zelfde pittige karakter.

Panda

Nieuwe Panda Trussardi

Maak van de stad jouw catwalk en betover iedereen met je elegante stijl. Ontdek de nieuwe Metallic Caffè-kleur, het exclusieve Trussardi-logo, de nieuwe Trussardi-veiligheidsgordels en ervaar het stijlvolle comfort van de nieuwe design zetelbekleding.
Meer weten
Fiat Panda Waze

Nieuwe Panda Waze: maak van uw auto een sociaal netwerk.

Wie zegt dat rijden niet sociaal kan zijn? Maak van elke rit een feest met de Panda Waze! Met de Panda Uconnect™-app kunt u foto’s nemen, contact houden met uw vrienden en automatisch lid worden van Waze, de grootste gemeenschap van automobilisten ter wereld.
Ontdek meer

Wilt u meer weten?

Technologie

Uconnect Fiat Panda City Cross

Vraag wat u maar wilt

Uw smartphone kunt u met de Uconnect™-radio met mp3-speler, AUX-ingang en Bluetooth verbinden via de USB-aansluiting in het handschoenkastje vóór de passagierszetel. Om de batterij van uw telefoon op te laden, is er ook nog een tweede aansluiting naast de smartphonehouder. De hele wereld ligt dus binnen bereik in uw Panda City Cross.
Find My Car Fiat Panda City Cross

Gewoon technologisch ingesteld

Uw muziekbibliotheek, uw favoriete radiozenders, uw contactpersonen, kaarten, de temperatuur, en zelfs Find My Car.
Maak iedere rit in uw Panda City Cross eenvoudiger en aangenamer met elke app die u maar wilt.
Mobiele apps Fiat Panda City Cross-infotainment

Reis eenvoudig, met uw smartphone

Is het avontuur uitdagend, dan moet de tocht ernaartoe makkelijk zijn. Daarom geven we de Panda City Cross nieuwe technologie in de vorm van Panda Uconnect. Als u de gratis app op uw smartphone installeert, kunt u telefoneren en naar de radio luisteren, krijgt u toegang tot eco:Drive, Find My Car en alle andere functies die rijden eenvoudiger maken.
Start&Stop Fiat Panda City Cross

Minimaal brandstofverbruik, maximaal rijplezier

Stopt u, dan stopt ook de motor. De Start&Stop-technologie van de Panda City Cross werd ontwikkeld om het brandstofverbruik te verlagen, net als de schakelindicator, die aangeeft wanneer u best schakelt.

Promoties