Skip to content Skip to navigation
PANDA
PANDA
PANDA OOK BESCHIKBAAR
PANDA
PANDA
PANDA OOK BESCHIKBAAR

JOUW WERELD BINNEN JOUW BEREIK

Het nieuwe Infotainment aan boord van het nieuwe Panda-gamma bevat een 7” touchscreenradio compatibel met Apple CarPlay® en Android Auto. Verbind je smartphone met de Uconnect radio en geniet van jouw muziek, navigeer of bel terwijl je gefocust blijft op de weg.

WIRELESS APPLE CAR PLAY®

Connecteer je iPhone met het Uconnect™ 7" scherm en bestuur Apple CarPlay®* draadloos met Siri stembediening of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay®* is de slimme, veilige manier om je iPhone te gebruiken in je wagen. Je kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg.

*Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

WIRELESS ANDROID AUTO™

De nieuwe Fiat Panda is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal je smartphone verbonden is met je stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface je apps op het Uconnect™ 7" scherm. Je kan je muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder je veiligheid in het gedrang te brengen.

*Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

Om Android Auto op je autodisplay te gebruiken, heb je een wagen nodig die Android Auto compatible is, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app..

Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

DE PANDA-POWER

Het Panda-gamma is beschikbaar met een ruime waaier van motoropties: de Hybride 1.0 FireFly 70CV voor een milieubewustere mobiliteitsaanpak. Kies je motorkracht en geniet van elke seconde aan boord van je nieuwe Panda.

HYBRIDE

De 1.0 FireFly 70CV Hybridemotor voor het Panda-gamma is ideaal om comfortabel en milieuvriendelijk rond te rijden: hij vermindert de CO2-uitstoot tot 30%*, je mag in lage-emissiezones rijden en je kan belastingvermindering** en parkingkortingen genieten. Met het Panda-gamma kan je vandaag makkelijk geld besparen en tegelijk het milieu respecteren.

*Volgens de NEDC2-homologatie

**Afhankelijk van lokale regels

ECO-PRESTATIE

1.0 FireFly

1.0 FireFly

999

Acceleratie (cm³)

51 (70) 6000

Max. vermogen kW (CV - CE) @rpm

92(9,38) 3500

Max. koppel  Nm (kgm - CE) @rpm

164

Topsnelheid (km/h)

Ecologisch

EURO 6

Beschikbaar met

Manuele 6-versnellingsbak

Je nieuwe fiat in een klik

Je nieuwe Fiat is dichterbij dan je denkt: volg deze drie stappen en… stap in jouw nieuwe wagen.
ZOEK & VIND

ZOEK & VIND

onmiddellijk de wagen die je wenst. Kies uit het aanbod onmiddellijk leverbare wagens of configureer hem volgens jouw wensen.
RESERVEER ONLINE

RESERVEER ONLINE

jouw nieuwe Fiat
VOLTOOI

VOLTOOI

je aankoop bij de verdeler

(PANDA)RED

PANDA
GARMIN

De afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en indicatie en sommige afbeeldingen kunnen uitvoeringen, afwerkingen, accessoires en/of uitrustingen tonen die alleen op aanvraag en tegen betaling leverbaar zijn. De beschikbare kleuren kunnen om technische en/of constructie- en commerciële redenen afwijken en zijn mogelijk alleen leverbaar op voertuigen die op voorraad zijn.
(1) SEAQUAL® MARINE PLASTIC is een nieuwe, duurzame, volledig traceerbare grondstof gewonnen uit zwerfvuil afkomstig uit de zee. Dit materiaal is ontwikkeld binnen het kader van het SEAQUAL INITIATIVE, een internationaal samenwerkingsverband van individuen, organisaties en bedrijven dat zich inzet voor schonere zeeën en oceanen. De in de auto gebruikte bekledingsstof bestaat voor 21% uit garen op basis van SEAQUAL® MARINE PLASTIC en 77% uit gewoon polyestergaren.