Zoek persoonlijke aanbieding

Zoek persoonlijke aanbieding

Vul hier de gegevens van uw auto in en ontdek welke aanbiedingen en diensten we speciaal voor u en uw auto beschikbaar hebben!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Maanden maanden
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Motorisatie
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} maanden
   {{km.description}} Km

   Voer het chassisnummer van uw auto in en ontdek de diensten en speciale aanbiedingen die voor uw auto beschikbaar zijn!

   *Voertuig niet gevonden Het ingegeven voertuig is niet van het merk Fiat.
   BEVESTIGEN
   Toegang tot myFiat

   Ga naar uw persoonlijke zone en ontdek wat Fiat er voor u reserveert

   Toegang tot myFiat

   Registreer

   Wilt u nieuws, informatie en exclusieve aanbiedingen voor uw auto ontvangen?

   Registreer u nu op MyFiat!

   myFiat
   Dealers

   Dealers

   Bent u op zoek naar informatie of hebt u hulp nodig? Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

   Zoek een dealer of werkplaats

   Klik op de kaart en zoek een dealer bij u in de buurt! ZOEK EEN DEALER

   Vraag om informatie of maak een afspraak

   Wegbijstand

   U gaat met een gerust hart de weg op omdat u weet dat u bij pech kunt rekenen op hulp: onze 24-uurs pechhulpdienst* zorgt ervoor dat u altijd verder kunt, wat er ook gebeurt.
   Maar ook als u vragen hebt over bijvoorbeeld de openingstijden van dealers of de prijzen van onderdelen staan we voor u klaar.
   Voor al uw vragen kan u terecht op ons gratis* servicenummer 00800 3428 0000 of via gsm op het lokale nummer 0800 55 111 (24/24 & 7/7) : onze professionals zullen u graag te woord staan!

   roadside assistance

   Altijd iemand die voor u klaar staat

   Een lekke band? Of een lege batterij waardoor uw auto niet wil starten? Maak u geen zorgen! Onze erkende herstellers staan altijd voor u klaar om u weer op weg te helpen. Waar u ook bent. En als het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, slepen we uw auto naar de dichtstbijzijnde erkende servicewerkplaats om uw auto daar te laten herstellen.

   We laten u niet in de kou staan

   Als uw auto niet binnen een redelijke termijn kan worden hersteld, kunt u een vervangwagen krijgen tot uw eigen auto klaar is. Daarbij worden ook de eventuele taxi- of treinkosten om verder te reizen of naar een autoverhuurbedrijf te gaan vergoed*.

   Laten we de lijnen kort houden

   Als u strandt op meer dan 50 km van uw woonplaats, nemen wij de kosten voor de door- of terugreis van u en uw reisgenoten voor onze rekening*. Ook eventuele hotelkosten als u onderweg moet overnachten en de reiskosten voor het ophalen van de herstelde auto worden vergoed. En als uw auto in het buitenland staat en niet binnen 5 dagen kan worden hersteld, zorgen wij ervoor dat hij wordt teruggebracht naar uw huis of een servicewerkplaats dicht bij uw woonplaats!*
   Drive&Go

   Zorgeloos op reis!

   Drive&Go is het mobiliteitsprogramma voor Mopar® klanten dat u toestaat om in alle gemoedsrust te reizen, u kunt rekenen op onze wegbijstandsdienst die 24 uur op 24, 7 dagen op 7 voor u klaar staat!

   Drive&Go biedt een reeks uitgebreide, praktische programma's voor hulp bij pech onderweg, geldig in heel Europa *.

   (*) Raadpleeg het garantieboekje van de auto voor methodes, voorwaarden, beperkingen en uitzonderingen voor de dienstverlening.
   *Raadpleeg het garantieboekje van uw auto voor informatie over onze pech- en mobiliteitsdiensten en de voorwaarden waaronder deze worden aangeboden.