Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITEIT
  BETREED DE WERELD VAN GECONNECTEERDE WAGENS!

  Een wereld waarin je gegevens kunt uitwisselen via het internet, via je FIAT-app. Profiteer van de waardevolle tips van je merk en geniet van meer veiligheid, comfort en plezier met de nieuwste infotainmentfuncties, terwijl je tijd en geld bespaart. Omdat je veiligheid en comfort altijd op de eerste plaats komen, wordt het aanbod van geconnecteerde diensten nu vereenvoudigd en kun je genieten van 2 nieuwe pakketten.

  Connect ONE: Altijd een helpende hand

  Blijf altijd en overal beschermd aan boord van je wagen. Met je Nieuwe Fiat 600 kun je noodoproepen uitvoeren via de binnenverlichting* contact opnemen met een toegewijde assistent of pechhulp aanvragen, rechtstreeks vanaf het aanraakscherm van het voertuig of via de FIAT-app.

  *Noodoproepen zijn niet beschikbaar via het aanraakscherm van de wagen of via de FIAT-app.

  Connect PLUS: Geniet van elke rit met maximaal comfort

  Met het nieuwe Connect PLUS pack* heb je de controle over je wagen zoals nooit tevoren, dankzij een reeks innovatieve functies die toegang vanop afstand bieden, oplaadbeheer, de mogelijkheid om meldingen te ontvangen over de toestand van de wagen, het plannen van ritten in elektrische wagens, toegang tot navigatie en tal van andere diensten. Duik dieper in Connect Plus en ontdek de beschikbare diensten.

  *Alleen verkrijgbaar na selectie van het CONNECT ONE pack.

  KOOP OP JE EIGEN MANIER
  SHOP ONLINE WITH US

  BEZOEK EEN VAN ONZE VERKOOPPUNTEN

  Als jij het type bent dat je nieuwe wagen liever eerst uitprobeert voordat je hem koopt, kom dan langs bij je dichtstbijzijnde Fiat verkooppunt.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data