Ruim, veelzijdig en robuust. De Doblò staat steeds paraat om u in elke fase van uw leven bij te staan.

Wilt u meer weten?

Optioneel.

Fiat Doblò met verhoogd dak

Om te genieten van 27 centimeter bijkomende hoogte

U hoeft helemaal geen langer voertuig te kopen om meer ruimte te genieten: de Doblò met verhoogd dak is 27 centimeter hoger dan de standaardversies, zonder ook maar 1 millimeter langer te zijn.
Fiat Doblò met verhoogd dak, autonomie

Reis in alle vrijheid

De Fiat Doblò met verhoogd dak kan ook worden geconfigureerd om in alle veiligheid personen in een rolstoel te vervoeren en kan dus worden gebruikt in het kader van het mobiliteitsprogramma ‘Autonomy’ van de Fiat-groep.

Uconnect™-technologie

Infotainment, het Uconnect-systeem van de Fiat Doblò

Klaar voor een grote reis?

Aan boord van de Fiat Doblò gaat reizen hand in hand met plezier dankzij het Uconnect™-systeem met 5”-aanraakkleurenscherm, waarmee u de radio, multimediadragers of playlists van uw smartphone kunt beluisteren dankzij de USB-ingangen.
Infotainmenttechnologieën van de Fiat Doblò

Infotainment van de Fiat Doblò

Reis online met de Uconnect™ LIVE-diensten van de Fiat Doblò. Navigeer via Twitter en Facebook, beluister duizenden zenders via de online radioservice TuneIn of raadpleeg meer dan 35 miljoen titels op Deezer. Ook kunt u de verkeersberichten in realtime volgen dankzij Reuters.
eco:Drive-technologie - Fiat Doblò

Een zuinige en milieuvriendelijke

De Doblò reduceert het brandstofverbruik dankzij eco:Drive, het systeem dat uw rijgewoonten opvolgt, het verbruik en de emissies van uw voor het gezin analyseert en u praktische tips geeft voor een ecologischer rijgedrag.
Het navigatiesysteem van de Fiat Doblò

Waar zou u heen rijden zonder Uconnect™ Nav ?

Uconnect™ Nav, het navigatiesysteem met aanraakscherm, wordt geleverd met kaarten van de voornaamste Europese landen. En met de spraakbediening en stuurwieltoetsen kunt u het systeem zelfs gebruiken zonder uw blik af te wenden van de weg.