Skip to content Skip to navigation

PRIVATE LEASE

PRIVATE LEASE / PARTICULIER LEASEN

Een auto privé leasen? Dat is tegenwoordig heel normaal. En steeds meer mensen kiezen ervoor. Met Private Lease heb je namelijk wel de lusten van een nieuwe auto, maar niet de lasten. Ga maar na. Jij stelt jouw favoriete Fiat samen zoals jij het wilt en daarna wordt alles geregeld. Wij zorgen voor de investering en alle andere (maandelijkse) autokosten zoals wegenbelasting en verzekering. Jij betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto, gebaseerd op de prijs van de auto, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de duur van het leasecontract. Wij regelen alles, jij hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen.

Wil je niet vastzitten aan een contract van enkele jaren? Dan bieden we je nu de vrijheid om zonder extra kosten eerder uit de Private Lease contract te stappen. Een Fiat 500, 500X of 500L uit voorraad met een Smart contract van 48 maanden is nu standaard inclusief ‘Be Free’: dit is de mogelijkheid om na 2 jaar kosteloos je contract te beëindigen. Bij een Top contract zit zelfs Be Free Plus: hiermee kan je al na 1 jaar uitstappen.

Ben je geïnteresseerd in particulier leasen en wil je weten aan welk maandbedrag je voor jouw favoriete Fiat moet denken? Bereken hieronder jouw leasebedrag.