Tipo Station Wagon More
Tipo past zich aan
uw leven aan

U wenst dit model in detail te ontdekken?

De Fiat Tipo Station Wagon: het comfort en het karakter van Tipo, met alle nodige ruimte voor uw gezin. De ideale break voor wie ruimte zoekt... om zich te kunnen aanpassen aan al uw behoeften.

De nieuwe Tipo Street. Verover de weg in stijl.


Een nieuwe look. Agressiever, stedelijker. Ontworpen om het stads- en straatleven tot een heel nieuwe ervaring te maken. Klaar om u van de massa te onderscheiden?

Meer informatie

Nieuwe Tipo Mirror: voor wie altijd meer wil, ook qua technologie.


Alle comfortuitrusting van de Tipo in combinatie met de futuristische stijl en de technologieën van de nieuwste generatie voor de Mirror-familie. Verbind uw smartphone en beheer uw apps op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier met het Uconnect™ 7” HD LIVE-scherm en blijf steeds verbonden met uw wagen via de Mopar® Connect-services.

Meer informatie
Fiat Tipo S-Design

De nieuwe Tipo S-Design: strak in het pak

Een nieuwe, sportieve, dynamische look: stijl en functionaliteit gaan naadloos in elkaar over, emotie bekroont inhoud. Rijden wordt nooit meer hetzelfde.
Meer weten

Wilt u meer weten?

Boordtechnologie

Tipo Stationwagen - infotainmenttechnologie

Alles is onder controle

Luister naar uw favoriete muziek, activeer uw kaarten, raadpleeg uw Facebook- of Twitter-account of beperkt u uw emissies: niets eenvoudiger met de standaard technologische uitrusting van de Tipo Station Wagon.

Fiat Tipo Stationwagen - Uconnect™-systeem

Waarom zou u zichzelf... en uw kinderen geen plezier toen?

Wie heeft gezegd dat u uw kinderen niet mocht verwennen? Bied hen de mogelijkheid om hun favoriete muziek te beluisteren via Deezer of Tuneln, of hun smartphone aan te sluiten op het UconnectTM LIVE-systeem met 7" HD-scherm. U hoeft hen niet te onderbreken, tenzij u zin hebt om de actualiteit te volgen op Reuters of om uw route te plannen met de TomTom 3D-kaarten. En als u in uw auto moet wachten tot de school uit is, kunt u rustig de laatste nieuwtjes op Facebook en Twitter bekijken. Verbind uw smartphone om uw favoriete applicaties rechtstreeks op het 7" multimediascherm te gebruiken, dankzij Apple CarPlay.

Fiat Tipo Stationwagen - Uconnect™ NAV-systeem

Laat u leiden

Laat u bijstaan door onze technologie: u kunt de TomTom 3D-kaarten gebruiken, gratis verkeersnieuws van TMC raadplegen of de snelste route berekenen om uw bestemming te bereiken met behulp van TomTom Traffic en de IQ Routes-technologie. Om zorgeloos van het traject te genieten.

Tipo Stationwagen - functies eco:Drive en my:Car

Energie besparen

De Tipo Station Wagon houdt van energie-efficiëntie: het UconnectTM-systeem is dan ook uitgerust met de eco:Drive-technologie, die uw brandstofverbruik en uw emissie bewaakt. De applicatie my:Car biedt dan weer de mogelijkheid om uw Tipo te lokaliseren als u zich niet meer herinnert waar u hem geparkeerd hebt. Op die manier verspilt u geen energie meer, net als uw auto.

Fiat Tipo Stationwagen - achteruitrijcamera

Eenvoudiger parkeren

Natuurlijk kan uw zoon u helpen door aan te geven dat u de auto achter u gevaarlijk dicht nadert... Maar wat als u voortdurend over een assistent aan boord zou beschikken? Met de achteruitrijcamera die ingebouwd kan worden in het UconnectTM-systeem was parkeren nog nooit zo eenvoudig.

Promoties