Wilt u alle details ontdekken?

Fiat Panda 4x4 - Terreinwagen in zakformaat!

Fiat Panda Waze

Nieuwe Panda Waze: maak van uw auto een sociaal netwerk.

Wie zegt dat rijden niet sociaal kan zijn? Maak van elke rit een feest met de Panda Waze! Met de Panda Uconnect™-app kunt u foto’s nemen, contact houden met uw vrienden en automatisch lid worden van Waze, de grootste gemeenschap van automobilisten ter wereld.
Ontdek meer

Wilt u meer weten?

Technologie aan boord

Fiat Panda 4x4 - Uconnect™

De Panda stelt voor: Uconnect-radio

Nog meer ontspanning: de Panda 4x4 is uitgerust met een Uconnect-radio met een nieuwe houder voor uw smartphone, die u via Bluetooth® kunt verbinden. Er is ook een nieuwe interface voor apps gericht op de bestuurder. En dat alles binnen handbereik via virtuele accenten. Of via eenvoudige gesproken commando’s als u dat wenst.
Fiat Panda 4x4 - Find my car

Radio, playlist, oproep?

De Panda 4x4 is avontuurlijk, ook op het gebied van technologie: zo kunt u in alle eenvoud kiezen tussen uw favoriete radiozender of uw playlist beluisteren, uw contactpersonen raadplegen of een route uitstippelen. En als u zo geconcentreerd bent op het infotainmentsysteem van de wagen dat u niet oplet waar u hem parkeert, activeert u gewoon de functie Find My Car om hem terug te vinden. Om in alle sereniteit te rijden.

Fiat Panda Cross - apps voor mobiele telefoons, infotainment

Uw beste reisgezel

Geen enkele rit lijkt te lang als u een reisgezel zoals PandaMyApp hebt, een gratis app voor uw smartphone. Verbind uw telefoon met uw wagen en u krijgt toegang tot virtuele toetsen voor elke functie van de nieuwe radio van de Panda 4x4: volumeregeling, telefoonoproepen, eco:Drive, Find My Car en tal van andere.

Fiat Panda 4x4 - Stop-Start

Stop & Start

Zeg uw zorgen vaarwel en geniet: de Panda 4x4 beschikt over de start-stoptechnologie en een schakelindicator. De eerste schakelt de motor uit wanneer u stilstaat om brandstof te besparen terwijl de tweede u aangeeft wanneer u het best van versnelling verandert. Zo dringt u uw koolstofvoetafdruk in alle sereniteit terug.

Promoties