Nieuwe 500L Cross:
Grensverleggend

500L Cross vanaf € 20.100

Wilt u alle details ontdekken?

Deel uw meest gedenkwaardige ervaringen met de mensen die u het dierbaarst zijn. De nieuwe Fiat 500L Cross: waar de beschaafde wereld eindigt, begint het avontuur.

Technologie

Technologie Fiat 500L Cross: infotainment

Nieuwe radio UCONNECT HD LIVE met aanraakscherm van 7" + USB

De radio met nieuw aanraakscherm van 7" laat u met een simpele aanraking uw afspeellijsten en favoriete radiozenders kiezen en alle andere functies van het boordsysteem bedienen. Er is bovendien een USB-aansluiting om een compatibel extern apparaat aan te sluiten zodat u de muziek erop kunt beluisteren en de apps ervan kunt gebruiken.

En voor de verfijndste oren is er het Beats-systeem.

Neem uw muziek overal mee naartoe.

Radio met USB Fiat 500L Cross

Slimme achteruitrijcamera

Elk avontuur brengt u naar wegen met nieuwe uitdagingen, maar sommige zijn gewoon te lastig. Het enige wat u dan kunt doen, is weer achteruitrijden en een andere weg nemen. Geen probleem: zodra u de achteruitversnelling inschakelt, wordt de achteruitrijcamera geactiveerd en verschijnt een helder, scherp beeld van de zone achter de wagen op het scherm van uw nieuwe 500L Cross. Dankzij de dynamische afstandslijnen is manoeuvreren bovendien kinderspel en vermijdt u eventuele krassen.

Technologie 500L: achteruitrijcamera

Ga uw eigen weg

De nieuwe Mode Selector op de middenconsole biedt u de keuze uit drie rijmodi (Normal, Traction+ en Gravity Control), waarmee u de reacties van uw wagen kunt afstemmen op het type weg. Elke tocht in uw 500L Cross wordt moeiteloos.

Technologie 500L Cross: achteruitrijcamera

Apple CarPlay

De nieuwe 500L Cross werkt met Apple CarPlay, is de slimste en veiligste manier om uw iPhone te gebruiken in de wagen. De specifiek voor CarPlay ontwikkelde apps en functies zijn toegankelijk via het scherm van uw 500L Cross. Ze geven u informatie over het verkeer, en laten u telefoneren, sms'jes versturen en ontvangen, en naar muziek luisteren zonder dat u de aandacht van de weg moet afwenden. Met Siri kunt u de belangrijkste functies van uw smartphone met de stem aansturen. U kunt ook het aanraakscherm in de wagen of de toetsen op het stuur gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.   

Technologie 500L Cross: achteruitrijcamera

Android Auto™

De nieuwe 500L Cross is compatibel met Android Auto™*.

Android Auto™ vereenvoudigt de toegang tot uw content en apps terwijl u rijdt zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. Uw apps verschijnen op het scherm van uw 500L Cross, in een eenvoudige, intuïtieve interface, onderverdeeld in overzichtelijke pagina's. Met Google Maps krijgt u in real time verkeersinformatie en nog veel meer, en dankzij de beste handenvrije technologie kunt u telefoneren en sms'jes versturen en ontvangen zonder uw handen van het stuur te moeten nemen.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Android, Android Auto™, Google Play en nog andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
* Android Auto™ binnenkort beschikbaar.

Pack

Radio USB Fiat 500L Cross

Pack City

Perfect offroad en in de stad? Jazeker: met het Pack City brengt uw nieuwe 500L Cross u naar de nog onverkende plekken in de stad.

  • Achteruitrijcamera
  • Parkeersensoren
    Elektrisch inklapbare buitenspiegelsInstapverlichting
500L tecnologia camera retromarcia

Pack Style plus

Maak uw tochten op het terrein extra chic. Het Pack Style plus voegt een elegante toets toe die u niet meer zal willen missen.

  • Achterzijruiten en achterruit in getint glas
  • Sfeerverlichting
  • 17" lichtmetalen velgen
500L Cross tecnologia camera retromarcia

Pack Safety

Veiligheid is alles, vooral wanneer u het hele gezin mee op avontuur neemt.

  • Automatisch dimmende buitenspiegels
  • Snelheidsbegrenzer
  • Regen- en lichtsensor

PROMOTIES

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in