Nieuwe 500L:
De kleine limousine

500L vanaf € 15.990

Wilt u alle details ontdekken?

Een nieuw design, voor een nog iconischere look, met alle meest typerende kenmerken van de 500-familie.

Fiat 500L Mirror: steeds verbonden met het gezin

Het Mirror-gamma wordt uitgebreid en geeft het ruimste model in de 500-familie een toekomstgerichte toets. Van de exclusieve kleur Blu Venezia tot de mistkoplampen en zelfs het essentiële UConnect™ -multimediasysteem met 7”-scherm en navigatiesysteem, dat compatibel is met Android Auto™ en is voorgeprogrammeerd om te werken met Apple CarPlay: maak u klaar om grenzen te verleggen wat reizen in goed gezelschap betreft.
Meer weten

Infotainment

Uconnect Fiat 500L

Navigatiesysteem

Met het TomTom-navigatiesysteem beschikt u over al de meest innoverende functies, zoals IQ Routes®, dat gebaseerd is op de grootste routedatabank ooit in het navigatiesysteem en dat u helpt om de snelste weg te vinden naar uw bestemming. Het nieuwe Uconnect 7" HD NAV LIVE-systeem benut alle aanraakschermfunctionaliteiten. Zo kunt u in- en uitzoomen met uw vingertoppen om kaarten optimaal weer te geven.
Volante comandi integrati Fiat 500L

Stuur met geïntegreerde toetsen

In de nieuwe 500L zit technologie letterlijk binnen het bereik van uw vingertoppen. Het nieuwe stuur heeft niet alleen een voortreffelijk design. Met de geïntegreerde toetsen bedient u op een gemakkelijke manier en zonder dat u de vingers ver hoeft te verplaatsen, al de belangrijkste functies van de radio en het instrumentenbord.
Technologie Uconnect<sup>&trade</sup> LIVE Fiat 500L Urban

Uconnect 7“ HD

U kiest de muziek, wij zorgen voor de geluidskwaliteit. Het Uconnect 7“HD LIVE-systeem stelt een high-definition capaciteit touchscreen ter uw beschikking. Met één vingerbeweging hebt u toegang tot een gebruiksvriendelijk besturingssysteem dat uitstekende prestaties levert. Het Uconnect7" HD LIVE-systeem op de FIAT 500L biedt u een uitstekend Tom Tom-navigatiesysteem met 3D-kaarten, points of interest, opzoeking van parkeerplaatsen en tankstations, informatie over snelheidscamera’s en weerberichten die voortdurend worden bijgewerkt dankzij de TomTom LIVE.
Uconnect Fiat 500L

Apple CarPlay

Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Aangezien de hoofdfuncties en voornaamste apps specifiek zijn aangepast voor CarPlay op het scherm, kunt u navigatie-informatie raadplegen, telefoneren, sms-berichten verzenden en ontvangen en muziek beluisteren zonder uw aandacht af te wenden van de weg. Dankzij Siri kunt u de voornaamste functies van uw smartphone gebruiken met handige spraakopdrachten. Andere functies kunt gebruiken via het aanraakscherm en de bedieningselementen aan het stuur.

Klik hier voor een lijst met compatibele toestellen.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Fiat 500L Urban Lenkrad mit Bedientasten

Android Auto™ *

Android Auto™ * maakt het eenvoudiger om uw inhoud en apps aan het stuur te gebruiken, zonder daarbij de veiligheid in het gedrang te brengen. De gebruiksvriendelijke interface geeft uw apps, in eenvoudig te lezen pagina’s op het scherm, weer. Google Maps levert realtime verkeersinformatie en nog veel, veel meer, terwijl de beste handenvrije technologie u in staat stelt om te telefoneren en sms-berichten te verzenden en ontvangen zonder uw handen van het stuur te halen.

Klik hier voor een lijst met compatibele toestellen.

Android, Android Auto™, Google Play ,Google Maps en andere handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
*Android Auto™ binnenkort beschikbaar.
 Uconnect Fiat 500L Urban

Achteruitrijcamera

Door in achteruit te schakelen, activeert u de achteruitrijcamera en krijgt u op het display van uw wagen een duidelijk beeld van wat er zich achter uw auto afspeelt . Meer nog, de lijnen helpen u perfect, makkelijk en probleemloos te parkeren. Het leven gemakkelijk gemaakt.

Promoties

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in