Fiat 500L - De leefruimte van uw kinderen

Fiat 500L - De leefruimte van uw kinderen

Wenst u dit model in detail te ontdekken?

De esthetiek en emblematische charme van de 500 in een even comfortabele als ruime compacte monovolume. Hij voldoet aan al uw wensen, zelfs de meest extravagante.

Technologie aan boord

Infotainmenttechnologieën van de Fiat 500L

Een grote en vlot toegankelijke ruimte

De 500L is ruim bemeten maar houdt toch alles binnen handbereik, in het bijzonder als het om technologie gaat. Intuïtieve en toegankelijke bedieningselementen stellen u in staat om muziek te beluisteren, kaarten te activeren, verbinding te maken met Facebook of Twitter of de emissies van uw wagen terug te dringen.
Radio met Bluetooth® van de Fiat 500L

De perfecte soundtrack als achtergrond

Reizen wordt nog aangenamer met uw favoriete muziek op de achtergrond. Daarom kan de 500L verbinding maken met alle courante mediatoestellen (mediaplayers, iPods, iPhones, smartphones), en dat via een USB-poort, een aux-ingang of een Bluetooth®-aansluiting.
Beats Audio-systeem van de Fiat 500L

Beats Audio-systeem

Beluister alles wat u wilt op de beste plaats die er bestaat: overal in de wagen. Het nieuwe audiosysteem van de 500L omvat namelijk de Beats Audio-technologie en doet een beroep op zes luidsprekers in de voor- en achterdeuren, een subwoofer in de koffer en een digitale achtkanaalsversterker met een totaal vermogen van 520 watt. Klaar om te genieten van een concert terwijl u comfortabel aan het stuur zit?
Uconnect™-systeem van de monovolume Fiat 500L

Uconnect™

Met Uconnect™ kunt u alle multimediafuncties van de wagen beheren via een 5”-aanraakscherm. Bovendien beschikt u met het NAV-systeem van Uconnect™ ook over de navigatiefunctie TomTom 2.5D.
De Uconnect™ LIVE-technologie van de minivolume Fiat 500L

Uconnect™ LIVE

Als u van technologie houdt, mag u zeker het Uconnect® LIVE-systeem niet uit het oog verliezen: door de geïntegreerde Uconnect™-radio te verbinden met uw smartphone kunt u tal van apps gebruiken op het systeem, waaronder Facebook en Twitter. Bovendien kunt u meer dan 35 miljoen tracks beluisteren op Deezer en meer dan 100.000 zenders met TuneIn, realtime nieuwsberichten volgen met Reuters en verkeers- en weersberichten ontvangen dankzij de live-services van TomTom.
eco:Drive-technologie van de kleine monovolume Fiat 500L

eco:Drive-systeem

Bespaar brandstof dankzij het eco:Drive™-systeem, dat u helpt om uw verbruik terug te dringen en de CO2-emissies van uw wagen in realtime opvolgt. Tijdens het rijden analyseert en registreert de app de prestaties van de wagen, die worden samengevat in uw eco:Index. Op basis daarvan ontvangt u nuttige tips om uw rijstijl te verbeteren en uw verbruik met maar liefst 16 procent te verlagen, en dat alles in realtime.

Promoties

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in