Configureer de 500 Dolcevita HybridUITERLIJK

Speels, exclusief en stijlvol maar ook bijzonder milieubewust. En met de exclusieve Hybrid-badge toont hij zijn ecologische inborst.INTERIEURDESIGN

Schoonheid die eruit springt, ook aan de binnenkant. Zo geniet u van elke rit in subliem comfort en stijl.

Infotainment

Apple CarPlayFiat 500

Apple CarPlay

Apple CarPlay is de eenvoudigste manier om uw iPhone te verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm, om routebeschrijvingen te ontvangen, te telefoneren, berichten te verzenden en ontvangen en te luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts terwijl u gefocust blijft op de weg

Klik hier om te weten welke apparaten compatiblel zijn.

Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

* Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, dient u de iPhone te verbinden met de daarvoor voorziene USB poort in uw auto. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlaylogo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone kan invloed hebben op de draadloze prestaties.
Android Auto™  Fiat 500C

Android AutoTM

Verbind uw smartphone probleemloos met het Uconnect™ 7” HD-scherm via Android Auto™. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, beheert u moeiteloos navigatie, muziek, contactpersonen en meer zonder dat u van de weg wordt afgeleid.  

Klik hier om te weten welke apparaten compatibel zijn.

Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

* Android Auto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België.
Fiat 500C tecnologia radio multimedia

Mopar® Connect

Hou uw wagen in het oog via uw smartphone, dankzij de UconnectTM LIVE-app. Het systeem zal de status en verplaatsingen van uw 500 Dolcevita Hybrid weergeven zodat u, weet waar u uw auto hebt geparkeerd. Ook stuurt het u meldingen als u iets in de auto bent vergeten.

Hybridemotor

Ontdek een nieuwe manier van reizen. De 500 Dolcevita Hybrid bestaat nu als hybride en voert u naar een wereld van voordelen.
Motore Hybrid

Dankzij de hybridetechnologie werd de Fiat 500 Dolcevita Hybrid zuiniger, met tot 20% minder brandstofverbruik, én ook ‘groener’ en respectvoller voor het milieu door zijn verlaagde CO2-uitstoot. Hij komt ook in aanmerking voor de voordelen toegekend aan hybridewagens, zoals belastingvoordelen, toegang tot lage-emissiezones en parkeerkortingen

Motore Hybrid

Met E-Assist ondersteunt de elektrische motor de versnelling.

Met E-Coasting en E-Breaking hoeft u de lithiumbatterij niet te herladen, vermits ze zichzelf herlaadt tijdens het vertragen en het remmen.

En de uitgebreide Start&Stop-functie schakelt de motor uit onder de 30km/h, waardoor u brandstof bespaart*.

FIAT 500 GSE N3 BSG Li-ion batterij testsamenvatting (UNECE 38.3)

Motore Hybrid

Het TFT" display maakt het gebruik van de hybridetechnologie makkelijker dan ooit. Volg de energiestromen op het display en ontdek wanneer de batterij energie oplaadt of afgeeft.

U controleert er ook het niveau van de hulpbatterij en dankzij het ritdiagram, leest u hoeveel energie de batterij geleverd heeft tijdens een bepaalde rijtijd, waardoor u zo effciënt mogelijk kan rijden.

CASA 500


Een heuse reis doorheen een virtueel museum waarin de geschiedenis van de Fiat 500 zich voor u ontrolt.
Van de eerste versie uit ‘57 tot de nieuwe Fiat 500 “la Prima”.

Bezoek Casa 500

Promoties