La petite citadine décapotable

500C - Geniet van de zon met je cabrio

500C - Geniet van de zon met je cabrio

Verrassender en verleidelijker dan ooit. Maar nog altijd gedreven door eenzelfde verlangen naar vrijheid. Dit is de Fiat 500C, de kleine onweerstaanbare cabrio.

Ingebouwde technologie

De infotainmenttechnologie van de Fiat 500C

U bent sociaal, maar geen follower

Profiteer van de zon, maak plezier, surf – alles in de auto uiteraard – dankzij de Radio Uconnect die ingebouwd zit in de Fiat 500C. Dit complete infotainmentsysteem start met de standaardconfiguratie – met een radio AM/FM, USB/AUX-poorten en bedieningen aan het stuur – die gepersonaliseerd kan worden om er alle informatie en muziek aan toe te voegen die u zich maar kunt wensen, evenals de diensten TomTom LIVE en een HD-scherm van 7 inch.
Radio/multimediatechnologie van de Fiat 500C

Hi-Fi Beats Audiosysteem

Bent u op zoek naar een optimale geluidskwaliteit voor uw muziek, kies dan voor het Hi-Fi Beats Audiosysteem met acht kanalen en met een DSP-versterker, zes luidsprekers en een subwoofer met een totaal vermogen van 440 W.
Om in een fanfare te rijden
Fiat 500C - Infotainment

Geïntegreerde Radio Uconnect™

Is een radio niet genoeg? Het systeem Uconnect biedt u een hele waaier aan extra’s en stelt heel wat verschillende oplossingen voor aan boord van de Fiat 500C. Voeg alles wat u leuk vindt toe aan uw Radio Uconnect : u kunt uw auto uitrusten met een aanraakscherm van 5 of 7 inch en kennismaken met alle LIVE-functies waaronder TuneIn, Deezer, Reuters, Twitter, Facebook, my:car en eco:Drive.
Wilt echt alles, kies dan voor Uconnect 7" HD Nav LIVE en geniet tijdens uw trajecten van een eersteklas Tom-Tom-navigatiesysteem.
Het systeem Uconnect™ van de Fiat 500C

De technologie Uconnect™ LIVE

Kies uit 35 miljoen nummers op Deezer en 100 000 radiozenders op TuneIn, blijf op de hoogte van het laatste nieuws dankzij Reuters, raadpleeg de kaarten van TomTom, maak verbinding met uw Facebook- en Twitterprofiel, waar en wanneer u maar wilt. Of vraag een weerbericht om te weten wanneer u het dak moet dichtdoen.
Uconnect LIVE maakt uw verplaatsingen veel aangenamer.
Navigatiesysteem TomTom van de Fiat 500C

Uconnect™ Radio Nav Live

Met de Fiat 500C rijdt u niet meer verloren: dankzij het systeem Uconnect Radio Nav LIVE kunt u profiteren van de diensten LIVE en TomTom met 3D-kaarten van TomTom en verkeers- en weersinformatie in real time, waarschuwingen voor snelheidscontroles en een dienst voor Points of Interest.
Het is misschien wel romantisch om met open dak de sterren te volgen, maar de beste oplossing is toch om TomTom LIVE u de weg te laten wijzen.
Technologie eco:Drive van de Fiat 500C

Systeem eco:Drive om ecologisch te rijden

Fiat 500C beantwoordt deze vraag voor u dankzij eco:Drive, een app die u helpt om de CO2-uitstoot te verminderen door u in real time informatie te geven over uw rijstijl en ook tips om deze te verbeteren.

Promoties