La petite citadine décapotable

500C - Geniet van de zon met je cabrio

500C - Geniet van de zon met je cabrio

Wilt u dit model in detail ontdekken?

Verrassender en verleidelijker dan ooit. Maar nog altijd gedreven door eenzelfde verlangen naar vrijheid. Dit is de Fiat 500C, de kleine onweerstaanbare cabrio.

De Nieuwe 500C 120TH


Stap in de Fiat 500C 120TH en beleef de stad met een nieuw ritme. De iconische 500 krijgt een nog exclusiever karakter, dankzij de nieuwe tweekleurige afwerking Tuxedo en de complete Apple®-ervaring: tot zes maanden Apple Music® zonder reclame.

Meer informatie
Fiat 500 Collezione: unique style details.

Fiat 500 Collezione

Een nieuw seizoen, een nieuwe outfit. Omdat mode voorbij gaat, maar stijl blijft.
Maak kennis met de nieuwe 500 Collezione, geïnspireerd door herfstkleuren. Een perfecte mix van stijl en persoonlijkheid, dankzij geraffineerde details zoals de nieuwe “Bicolore Brunello”-uitvoering en de exclusieve 16" lichtmetalen velgen met koperkleurige afwerking.
Meer informatie

Wilt u meer weten?

Infotainment

Apple CarPlay Fiat 500

Uconnect™ Link: Apple CarPlay

De nieuwe 500C werkt met Apple CarPlay.
Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om uw iPhone achter het stuur te gebruiken. Aangezien de hoofdfuncties en voornaamste apps specifiek zijn aangepast op het scherm van uw 500C, kunt u navigatie-informatie raadplegen, telefoneren, sms-berichten verzenden en ontvangen en muziek beluisteren zonder uw aandacht af te wenden van de weg.
Om de hoofdfuncties van uw smartphone te bedienen, kunt u de spraakcommando’s gebruiken dankzij Siri, of het aanraakscherm en de bedieningstoetsen aan het stuur gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.   
Fiat 500C - Android Auto™

Uconnect™ Link: Android Auto™

De nieuwe 500C is compatibel met Android Auto™.
Android Auto™ vereenvoudigt de toegang tot uw content en apps terwijl u rijdt en dat zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. De gebruiksvriendelijke interface geeft uw apps op het scherm van uw 500C weer. Met Google Maps krijgt u in real time verkeersinformatie en nog veel meer, en dankzij de beste handenvrije technologie kunt u telefoneren, sms'jes versturen en ontvangen zonder uw handen van het stuur te moeten nemen.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Android Auto™ later beschikbaar. Google Play en andere handelsmerken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
Fiat 500C - multimedia radiotechnologie

Uconnect™ Radio LIVE

De reis is leuker met Uconnect Radio LIVE. Log in op uw Twitter-profiel en blijf in contact met uw vrienden op Facebook | Check In.
Raadpleeg het laatste nieuwe van Reuters, vind uw wagen terug met my:Car en controleer uw verbruik met eco:Drive. Luister naar 43 miljoen nummers via Deezer en 100.000 radiozenders via TuneIn, dankzij een eenvoudig maar volledig soundsysteem met USB-/AUX-poorten en stuurwielbediening.
Met Uconnect Radio LIVE wordt uw reis nog fijner omdat u van alles een overzicht hebt.
Fiat 500C - multimedia radiotechnologie

BeatsAudio

Zon, plezier en muziek. Voor muziekfans is er optioneel het 8-kanaals Beats Audio-hifisysteem met DSP-versterker, 6 luidsprekers en subwoofer voor een totaalvermogen van 440 W.
De BeatsAudio-technologie is geïnspireerd op Dr. Dre en Jimmy Iovine. Dankzij een voorzichtige mix van kunst en wetenschap, zal de muziek van de beste artiesten ter wereld nooit meer hetzelfde klinken. Op basis van studio-ervaring werd het geluidsoptimalisatieproces dat Beats zo uniek maakt, geperfectioneerd.
Navigatiesysteem TomTom van de Fiat 500C

Uconnect™ Radio Nav Live

Met de Fiat 500C rijdt u niet meer verloren: dankzij het systeem Uconnect Radio Nav LIVE kunt u profiteren van de diensten LIVE en TomTom met 3D-kaarten van TomTom en verkeers- en weersinformatie in real time, waarschuwingen voor snelheidscontroles en een dienst voor Points of Interest.
Het is misschien wel romantisch om met open dak de sterren te volgen, maar de beste oplossing is toch om TomTom LIVE u de weg te laten wijzen.
Fiat 500C - ecodrive-technologie

Laat u leiden door uw gevoel

De Fiat 500C maakt het leven makkelijker: daarom heeft hij eco:Drive™, de app die u helpt CO2-emissies te verminderen door in real time tips te geven. Die tips zijn gebaseerd op de analyse van uw wegprestaties.
De Uconnect™ LIVE-app uploadt deze waarden op het einde van de reis op uw profiel, zodat u de opgeslagen gegevens niet enkel aan boord, maar ook op uw smartphone en pc kunt raadplegen.

Packs

Apple CarPlay Fiat 500

Pack Style

Het geheim van stijl zit hem in de aandacht voor detail. Het Style Pack is dat vleugje klasse dat de stijl van uw 500C nog extra benadrukt. Onderscheid u van de massa en zorg dat alle ogen op u gericht zijn!

  • Getinte achterruiten
  • 500-logo op de zijprofielen
  • Chroomafwerking op de motorkap
Fiat 500C - Android Auto™

NAV & DAB Uconnect™ Link Pack

U kunt verdwalen in uw muziek, maar u raakt nooit de weg kwijt: met het NAV-systeem rijdt u altijd recht naar uw bestemming, dankzij de kaarten en aanwijzingen op het radioscherm. En dat zonder dat u de muziek - uw reisgezel - hoeft af te zetten.

  • Uconnect™ 7’’ HD NAV LIVE en DAB
  • Vooraf ingesteld voor Apple CarPlay
  • Android Auto-compatibiliteit
  • 7” TFT-scherm

Promoties